A73 Bluetooth kesiliyor

Apelion

Hectopat
Daha fazla  
Bluetooth'um normalde çalışıyor kulaklığada bağlanıyor lakin telefonu veya kulaklığı oynattığımda ses kesilerek gelmeye başlıyor. Çözümü nedir? Hangi telefoncuya gittiysem öyle bir arıza olmaz diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth teknolojisinin genel bir zayıflığı ve sorunudur yaşadığınız, özellikle ortamda başka kablosuz ve bluetooth sinyalleri varsa, yani sinyal kirliliği yüksekse daha çok kendini gösterir. Telefondaki veya kulaklıktaki bluetooth sürümü ve bluetooth devresinin tipide yaşanan sorunda etkendir.

Şöyle örnek vereyim, bulunduğum ortamda sinyal kirliliği yüksek denebilir. İki farklı Anker marka kulaklığım var ve biri neredeyse hiç kesilmezken, diğeri en ufak kafa hareketinde kesinti yaşatıyor.

Çözüm ise sinyal kirliliğinin az olduğu bir ortamda kullanmak veya başka marka kulaklık denemek veya farklı telefonla kullanmak olabilir.

Aynı model telefon babamdada var onda kulaklık kesintisi olmuyor evde dahi bu durum yaşanıyor bir arıza falan olmalı diye düşünüyorum ama her telefoncu öyle bir arıza olmaz diyor bilmiyorum.

İkisi de aynı model ise o zaman üretim kaynaklı bir sorun olması muhtemel tabi, her şeyleri birebir aynı ise sizdekinin bluetooh anteni, devresi hafif sorunlu olabilir, montaj sorunu olabilir. Veya aynı model olsa da üretim yılları farklı ise içlerindeki devreler farklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…