A73 ile One UI 7 deneyimi

CordiB

Hectopat
Normalde pil suresi hakkinda olan olumsuz yorumlardan dolayi gecmeyi dusunmuyordum, gecen gun kendim S25 ile One UI 7'ye bakma firsatim oldu ve inanilmaz hosuma gitti, pil riskini goze alarak kurdum ve inanilmaz guzel oldugunu soyleyebilirim ben A73 kullanıyorum animasyonlar, yeni widgetlar, yeni arayuz, yebi bildirim efekti, yeni sesler gercekten kullanmasi cok keyifli oyle ki 2 gundur telefonun sadece arayuzunde gezmekten bile keyif aliyorum, pil ve performans konusunda ben gozle gorulur bir fark goremedim hatta iyilestirmeler olmus gibi bile hissediyorum, kendi gordugum ufak hatalar var bundan da bahsetmek isterim ilki telefonu yeniden baslatinca ilk kilit ekraninda saat gorunumu secmedigim stilde oluyor ama 2.kez bakista duzeliyor sadece yeniden baslatmada ilk bakista oluyor bu, ikincisi yeni saat gorunumlerinden bir tanesinde kalinlik ayari yapabiliyorsunuz ancak kalinlik ayari Always on Display ekraninda islemiyor, son olarak ilk guncelledigimde Gemini sesimi duymuyordu ama ertesi gun duzeldi.

Kısacası ben cok memnun kaldım, bu konuyu da benim gibi A73 kullanan ama cok fazla One UI 7 degerlendirmesi bulamayan arkadaşlar icin açtım, umarim yardimimim dokunur. Sorulari olan arkadaslara da yardim edebilirim.

+Ayarlar>google

•Kullanim ve teshis bilgilerini gonder.
•Cihazlar>etrafimdaki cihazlari tara.
•Reklamlar kısmındakı ozellestirmeler.

Bunlari kapali kullanıyorum pil suresi hakkindaki yorumlarimda ona goredir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı