A73 parmak izi çalışmıyor

Arkadaşlar Samsung Galaxy A73 telefonumu dün yere fırlattım halıya geldi. Sert değildi (kırılmaz cam yok) birkaç saat sonra parmak izinin gittiğini fark ettim. Ayarlarda yeniden baslat diyordu yeniden başlattım şimdi mobil veri de yok parmal izi de ne yapmalıyım? Android 14e yeni geçtim. Sebeke de bir sıkıntı gözükmüyor diyor 5 kere falan yeniden başlattım. Kendi uygulamasından kontrol ettim mobil veride sıkıntı yok ama parmak izinde sorun var diyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231231_162721_Samsung Members.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20231231_162715_Samsung Members.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20231231_154314_Settings.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 63

Telefonu yeniden başlat. Olmuyorsa müşteri hizmetlerini ara. Bu da olmuyorsa demek ki telefonu yere fırlattığın için zarar gelmiş demektir.

444 77 11 müşteri hizmetlerini ara.

Parmak izi sensörü yerinden çıkmış olabilir ya da daha kötü ihtimalle bozulmuştur.

Telefonu yeniden başlat. Olmuyorsa müşteri hizmetlerini ara. Bu da olmuyorsa demek ki telefonu yere fırlattığın için zarar gelmiş demektir.
Samsung musteri hizmetlerini aramak tam bi felaket büyükbabamim m31 i az kalsın kayboluyordu serviste zor kurtardık teknosadan 2yillik kaskom vardı ona gönderebilirm

Samsung musteri hizmetlerini aramak tam bi felaket büyükbabamim m31 i az kalsın kayboluyordu serviste zor kurtardık teknosadan 2yillik kaskom vardı ona gönderebilirm
Kullanıcı hatası olduğu için işlem yapacaklarını zannetmiyorum.

Hocam telefonun sensörü bozuk mu kalsın arkadaş nereye gönderecek telefonunu nasıl yardım alacak?

Ücretiyle yaptırır. Garantiden bahsediyor garantilik bir durum yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…