A73 Süper Hızlı Şarj Olmuyor

srostea

Hectopat
Herkese iyi sosyaller,

Yaklaşık bir ay önce A73 satın aldım. Malum telefonun içinden sadece kablo çıktığı için yeni bir adaptör almam gerekti.

İlk zamanlar fiyatının pahalı olduğunu düşündüğüm için indirim bekledim. O süre zarfında samsung tabletimde kullandığım eski 9V'lık şarjı kullandım.

Dün gezinirken birden karşıma Turkcell'de şarj aletinin indirimde olduğunu gördüm ve sipariş ettim. Normalde sadece adaptör sipariş edecektim ama kablo ve adaptör bulunan model (TA 800X) daha uygun geldi. Siyah rengi olmasıda beni bayağı cezbetmişti. Kargo 15 dakika önce eve geldi ve açtım. İnternetten araştırdığıma göre orjinal çıktı. İlk başta çakma çıkacak diye tereddüt etmiştim ama ürün orjinal ta ki şarjı denediğimde sonuç hüsran. Süper hızlı şarj yazmasını bekliyordum ama normal bir şekilde hızlı şarj yazdı. Hemen eski adaptörü denedim ve süre olarak da hiçbir fark yoktu. Gidip evde bulunan orjinal apple 25V adaptörün kablosunu değiştirerek denedim ve yine hiçbir şey değişmedi. Aklım şu an çok karışık. Ya telefon arızalı ya da şarj aleti. Şarj aletini iade edebilirim ama telefon biraz sıkıntı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.😞

Ürün linki: Samsung TA800X 25W Type-C Hızlı Şarj Cihazı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar > pil ve cihaz bakımı > pil > diğer pil ayarları kısmından hızlı şarjı aktif et.
Yazılım güncellemesi varsa yükle, cihazı da yeniden başlat ve şarj etmeyi dene.

Ayrıca adaptörü farklı cihazda deneme şansın oldu mu?

Ayarlar > pil ve cihaz bakımı > pil > diğer pil ayarları kısmından hızlı şarjı aktif et.

Hızlı şarj aktif, yazılım güncel ve yeniden başlattım. Hiçbir şey değişmedi, adaptörü deneyebileceğim bir cihaz yok maalesef. Samsung tabletim var ama o da sadece düz hızlı şarj destekliyor.

Bugün arkadaşımın telefonunda şarj aletini denedim (S21 FE). Ve evet onda süper hızlı şarj yazdı ve oldu. Ama benim telefonuma taktığımda yine aynı. Sanırım servise yollayacağım. Şimdi uğraş dur.

Bugün arkadaşımın telefonunda şarj aletini denedim (S21 FE). Ve evet onda süper hızlı şarj yazdı ve oldu. Ama benim telefonuma taktığımda yine aynı. Sanırım servise yollayacağım. Şimdi uğraş dur.

Son düzenleme:
Hızlı şarj aktif, yazılım güncel ve yeniden başlattım. Hiçbir şey değişmedi, adaptörü deneyebileceğim bir cihaz yok maalesef. Samsung tabletim var ama o da sadece düz hızlı şarj destekliyor.

Hocam konuyu güncelleyebilir misiniz son durum nedir sanırım aynı sorunu yaşıyorum.

Hocam konuyu güncelleyebilir misiniz son durum nedir sanırım aynı sorunu yaşıyorum.
Gerçekten garip bir durumdu, destek telefona format atmamı söylemişti ama yine değişen bir şey olmadı. Samsung'a gittiğimde adamın taktığı şarjda süper hızlı şarj oldu. Hâlâ çözüm kavuşturamadığım bir konu. Benim adaptörüm başkasında çalışıyor, bende çalışmıyor. Başkasının adaptörü de benim telefonda çalışıyor. Değişen tek şeyin süper hızlı şarj simgesi olduğu için pek aldırış etmeden kullanmaya devam ediyorum.

Gerçekten garip bir durumdu, destek telefona format atmamı söylemişti ama yine değişen bir şey olmadı. Samsung'a gittiğimde adamın taktığı şarjda süper hızlı şarj oldu. Hâlâ çözüm kavuşturamadığım bir konu. Benim adaptörüm başkasında çalışıyor, bende çalışmıyor. Başkasının adaptörü de benim telefonda çalışıyor. Değişen tek şeyin süper hızlı şarj simgesi olduğu için pek aldırış etmeden kullanmaya devam ediyorum.
Peki hocam şarj sürenizde farklılık var değil mi? Yani şuan sanki normal bir adaptör ile şarj ediyormuşsunuz gibi uzun sürüyor şarj.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı