EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar çok pişmanım. SE 2 vardı A73 geçtim pil ve kamerada iyi oldu ama belli özelliklerim ve küçük olması iyiydi. Sizce A73 satıp SE 3 geçeyim mi yoksa S21 FE bakayım? Ne olursunuz yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Arkadaşlar çok pişmanım. SE 2 vardı A73 geçtim pil ve kamerada iyi oldu ama belli özelliklerim ve küçük olması iyiydi. Sizce A73 satıp SE 3 geçeyim mi yoksa S21 FE bakayım? Ne olursunuz yardımcı olun.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.785 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Alınmaz. Ekran ve bataryayı ararsın.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 BERWAR dedi: Alınmaz. Ekran ve bataryayı ararsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ama SE2 çok memnundum SE arıyorum resmen.
BERWAR dedi: Alınmaz. Ekran ve bataryayı ararsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ama SE2 çok memnundum SE arıyorum resmen.
M myoek01 Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 62 Çözümler 2 3 Eylül 2022 #4 SE3 de batarya geliştirildi baya. Ekranını tecrübe etmişsiniz zaten. Se2 ve se3 arasında pek fark yok bunu da bilerek geçin
SE3 de batarya geliştirildi baya. Ekranını tecrübe etmişsiniz zaten. Se2 ve se3 arasında pek fark yok bunu da bilerek geçin
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #5 myoek01 dedi: SE3 de batarya geliştirildi bayağı. Ekranını tecrübe etmişsiniz zaten. SE2 ve SE3 arasında pek fark yok bunu da bilerek geçin. Genişletmek için tıkla... SE2 ile 3 aynı ama pilde konusunda 6.30 saat ya da 7 saat gidiyor 3 serisi büyük ihtimal onu tercih edeceğim bir de renk olarak hangisini seçeyim.
myoek01 dedi: SE3 de batarya geliştirildi bayağı. Ekranını tecrübe etmişsiniz zaten. SE2 ve SE3 arasında pek fark yok bunu da bilerek geçin. Genişletmek için tıkla... SE2 ile 3 aynı ama pilde konusunda 6.30 saat ya da 7 saat gidiyor 3 serisi büyük ihtimal onu tercih edeceğim bir de renk olarak hangisini seçeyim.
M myoek01 Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 62 Çözümler 2 3 Eylül 2022 #6 EmirhanTr82 dedi: SE2 ile 3 aynı ama pilde konusunda 6.30 saat ya da 7 saat gidiyor 3 serisi büyük ihtimal onu tercih edeceğim bir de renk olarak hangisini seçeyim Genişletmek için tıkla... size bağlı rengi. Se2 ve se3 de rengin birinin tonu biraz daha farklıydı.
EmirhanTr82 dedi: SE2 ile 3 aynı ama pilde konusunda 6.30 saat ya da 7 saat gidiyor 3 serisi büyük ihtimal onu tercih edeceğim bir de renk olarak hangisini seçeyim Genişletmek için tıkla... size bağlı rengi. Se2 ve se3 de rengin birinin tonu biraz daha farklıydı.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.785 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #7 EmirhanTr82 dedi: Hocam ama SE2 çok memnundum SE arıyorum resmen. Genişletmek için tıkla... Ben almam sana kalmış artık.
EmirhanTr82 dedi: Hocam ama SE2 çok memnundum SE arıyorum resmen. Genişletmek için tıkla... Ben almam sana kalmış artık.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #8 Ekran ve batarya ararsın, benim tercihim 21 FE olurdu.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #9 myoek01 dedi: size bağlı rengi. Se2 ve se3 de rengin birinin tonu biraz daha farklıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha koyu bir renge sahip se 3 kırmızı. T21 dedi: Ekran ve batarya ararsın, benim tercihim 21 FE olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük iyidir diye aldım hiç bir problem yok ama 6.7 diye aldım ama bayağı büyük. T21 dedi: Ekran ve batarya ararsın, benim tercihim 21 FE olurdu. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi sağlam se nin. myoek01 dedi: size bağlı rengi. Se2 ve se3 de rengin birinin tonu biraz daha farklıydı. Genişletmek için tıkla... Kırmızının piyasası çok yok dedi biri bana ama ben aldım ama çok bir problem yok.
myoek01 dedi: size bağlı rengi. Se2 ve se3 de rengin birinin tonu biraz daha farklıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha koyu bir renge sahip se 3 kırmızı. T21 dedi: Ekran ve batarya ararsın, benim tercihim 21 FE olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük iyidir diye aldım hiç bir problem yok ama 6.7 diye aldım ama bayağı büyük. T21 dedi: Ekran ve batarya ararsın, benim tercihim 21 FE olurdu. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi sağlam se nin. myoek01 dedi: size bağlı rengi. Se2 ve se3 de rengin birinin tonu biraz daha farklıydı. Genişletmek için tıkla... Kırmızının piyasası çok yok dedi biri bana ama ben aldım ama çok bir problem yok.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #10 EmirhanTr82 dedi: Hocam büyük iyidir diye aldım hiç bir problem yok ama 6.7 diye aldım ama bayağı büyük. İşlemcisi sağlam se nin. Genişletmek için tıkla... Benim için telefon tercihindeki tek etken işlemci değil hocam, ekran teknolojisine dâhâ çok önem veriyorum. S21 FE'nin ekranı 6.4" büyüklüğünde, Elimde A70 var ve 6.7" ekranı ben de büyük buluyorum artık.
EmirhanTr82 dedi: Hocam büyük iyidir diye aldım hiç bir problem yok ama 6.7 diye aldım ama bayağı büyük. İşlemcisi sağlam se nin. Genişletmek için tıkla... Benim için telefon tercihindeki tek etken işlemci değil hocam, ekran teknolojisine dâhâ çok önem veriyorum. S21 FE'nin ekranı 6.4" büyüklüğünde, Elimde A70 var ve 6.7" ekranı ben de büyük buluyorum artık.