A75N- USB3 Gigabyte Format attıktan sonra internetin aralıklı kesilmesi

Makaleler
10
Yer
Tekirdağ/Kırklareli/Edirne
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik mühendisi
Sorunum abimin bilgisayarına format attıktan sonra oldu. Win 7' den Win 8.1 ' e geçti. Anakartın sitesine girdiğimde Win 8.1 64 bit için sadece ses sürücüsü olduğunu gördüm. Sadece ekran kartı sürücüsünü ben kurdum diğerlerini bilgisayar kendi kurdu.
Anakart: A75N- USB3 Gigabyte
Sorun gider dediğimde arada çözüyor ama çoğunlukla işe yaramıyor. Sorun kesinlikle kablodan değil.
@Murat5038
Ekran Alıntısı.PNG

Sırasıyla kurulum yaptım sorun en başta devam ediyordu ama bugün bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 1 saattir hiç gitme olmadı. Sorun çözüldü sanırım. Ayrıca chipset sürücüsünü bulamadım yeni bir konu açmam gerekir mi? Yada bu konu altına paylaşır mısınız? @Murat5038
Ekran Alıntısı.PNG

Acaba win8 64 bit için olanı kursam işe yarar mı?

Sorun çözüldü sanırım. Ayrıca chipset sürücüsünü bulamadım yeni bir konu açmam gerekir mi? Yada bu konu altına paylaşır mısınız? @Murat5038
O zaman verdiklerimi yüklememişsin. Çünkü verdiklerim içinde zaten chipset sürücün vardı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı