A780LM-M İçin İşlemci Önerisi

abdullahxtdp

Megapat
Ekte özellikleri bulunan anakarta uyumlu bir işlemci tavsiyesi arıyorum. Yine ekte hangi işlemci olduğu görülüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakarta ve sisteme yatırımyapmanızı tavsiye etmiyorum.

Tavsiyem para biriktirip AMD'nin R5 veya (bekleyip) R3 serilerini almanız.

Evet ama öyle bir şey tüm sistemi yenilemeyi icap ettirir. Zaten önemli şeyler için kullanmıyorum bazı program ve basit oyunlar için. Bundan dolayı bir bakayım dedim performansı nasıl artırırım diye.

Evet ama öyle bir şey tüm sistemi yenilemeyi icap ettirir. Zaten önemli şeyler için kullanmıyorum bazı program ve basit oyunlar için. Bundan dolayı bir bakayım dedim performansı nasıl artırırım diye.
Performans artmaz hocam, güvenin bana.

Zaten kenarda duruyormuş... İçini temizleyin, termal macununu değiştirin, yola devam edin.

Performans artmaz hocam, güvenin bana.

Zaten kenarda duruyormuş... İçini temizleyin, termal macununu değiştirin, yola devam edin.

Kenarda duruyor ama yine de biraz pohpohlamak istiyorum bunu. OC yapıyorum ve performansa etki ediyor. Fakat OC'den yeterli verimi alamıyorum. Çünkü OC'yi belli bir seviyeye çıkartabiliyorum işlemci ile ama RAM hızını düşürüyor sistem bu sefer. Buna çözüm var mıdır?

RAM hızını ben de düşürüyorum.

Mesela benim RAM'lerim 2666 MHz, ama O.C. yapacağım zaman 2400'e çekmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…