CinÇarpti Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Sistemim bu GTA 5 açar mı sizce? Online takılmayı düşünüyorum kaç FPS alırım?
Fearfuly Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 7 5700X / GPU: Sapphire Nitro+ 7900 XT Vapor-X/ RAM: Corsair Vengeance 3200 Mhz 2x16 / SSD: WD Blue SN570 1 TB Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #11 CinÇarpti dedi: Bunu nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem fazla zorlayacak şeyler yapmaman. (GTA'yı fazla ısıtmasına rağmen oynamaya devam etmek gibi.) Soğutucuya başvurabilirsin veya iyi bir bilgisayarcıda-garanti servisinde laptopu temizletebilirsin. Artı 0 Eksi
CinÇarpti dedi: Bunu nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem fazla zorlayacak şeyler yapmaman. (GTA'yı fazla ısıtmasına rağmen oynamaya devam etmek gibi.) Soğutucuya başvurabilirsin veya iyi bir bilgisayarcıda-garanti servisinde laptopu temizletebilirsin.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 10 Şubat 2021 #12 CinÇarpti dedi: Bilgisayara ve işletim sistemine zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez, merak etme. Artı 0 Eksi
CinÇarpti dedi: Bilgisayara ve işletim sistemine zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez, merak etme.