A8 5600K Apu Tabanlı Sistemim Nasıl Ve Birkaç Soru

msitr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Arkadaşlar Bu Haftasonu Alacağım Ve Sizlerinde Fikirlerini Merak Ettim Ama Bundan Önce Bir Kaç Sorum Olacak ;

Vatan Bilgisayarın Stoklarında Alacağım Anakart Ram Ve İşlemci'nin Yaşadığım Şehirde Stokları Var Görüküyor . Bu Kesin Olarak Yaşadığım Şehirde Bu Ürünün Olacağı Demekmidir ?

Bu Haftasonu İndirim Olurmu Arkadaşlar ?

Birde Alacağım Ürünlerde İnternete Özel Diyor Vatana Gittiğimde Ürünlerde Fiyat Aynı Olur Değilmi ?

Anakart : Msi Fm2-A55M-E33 Amd Fm2 A55 Ddr3 2133Mhz (O.C.) Vga&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemci : Amd A8 5600K Soket Fm2 3.6Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + Hd7560D Gpu - Vatan Bilgisayar
Ram : Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar
Not : Eğer Yazım Yanlışım Veya Konu Yanlış Yere Açılmış ise Af Olsun Technopat'ta Yeniyim.

Birde Sormayı Unutmuşum Kusura Bakmayın 400 Watt Psu Yeter Mi Bu Sistem İçin ?

Apu Sistem Topluyorum

PSU yeter. İnternete özel olan ürünleri mağazada daha pahalıya alırsınız. Almak istediğiniz ürünler şubede olmayabiliyorlar. Almadan birkaç gün önce gidip almak istediğiniz parçaların listesini verirseniz olmayan parçaları getirtiyorlar.
Kardeşim Bir Vatan Çalışanı Nın Mesajını Okudum Ve Fİyat Farkı Olmaz Dİyordu İnternete Özel de

Hayır fiyat aynı olmayacak biraz daha pahalı olacak. İnternette yaşadığın şehride var olması kesin olarak olduğu anlamına gelmez ama %90 vardır. 400Watt güç kaynağı yeter, testte en fazla 112Watt güç çekmiş.

system-power.jpg

" İnternete Özel " yazan ürünler mağazada ki fiyatlarla aynı değil.
bi başka sitede arkadaş şöyle diyor "Bi internete özel var bi web'e özel var şu anasayfada çıkanlar web'e özel oluyor 15 adet kaldı falan diyor. internete özel yazanlar genelde %30 indirimli fiyatlar yani mağazadada aynı fiyat ama web'e özel mağazadan uygun oluyor buna dikkat edin. Vatanbilgisayarda çalışıyorum" Birde Vatana Gitsem Şu ürünü Getirin Dersem Getirirlermi Aynı Fiyata

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı