A8 5600K İçin Sistem Yükseltme Tavsiyesi

ahmetxx12xx

Hectopat
Daha fazla  
AMD A8 5600K işlemci kullanmaktayım su an. AMD RX 570 ekran kartı almayı düşünüyorum. 8 GB olan versıyonu 1200 TL gıbı bır fıyata satılıyor. Bu ekran kartı işlemcimle sıkıntısız bır sekılde calısır mı yoksa darboğaz denılen şey mı gerçekleştirir?
Bir de ben de Corsair Builder VS450 450W 80+ güç kaynağım var bu yeterli olur mu?
Bir diğer sorum ise sıstem degıstırmesı yaptıgımda atıyorum Ryzen 3 veya 5'li bir ıslemcı de bu ekran kartı uyumlu olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD A8 5600K işlemci kullanmaktayım su an. AMD RX 570 ekran kartı almayı düşünüyorum. 8 GB olan versıyonu 1200 TL gıbı bır fıyata satılıyor. Bu ekran kartı işlemcimle sıkıntısız bır sekılde calısır mı yoksa darboğaz denılen şey mı gerçekleştirir?
Bir de ben de Corsair Builder VS450 450W 80+ güç kaynağım var bu yeterli olur mu?
Bir diğer sorum ise sıstem degıstırmesı yaptıgımda atıyorum Ryzen 3 veya 5'li bir ıslemcı de bu ekran kartı uyumlu olur mu ?
1. Güç kaynağınız yeterli olur.
2. Darboğaz 720P çözünürlükte oynar iseniz veya işlemciye yüklenen oyunlar oynar iseniz olur.
3. Monitörünüzün maksimum desteklediği çözünürlük nedir?
4. Ryzen 3 veya Ryzen 5 bir işlemci alır iseniz anakart ve belleğinizide değiştirmek zorunda kalırsınız ve ekran kartı uyumlu olur kafanıza takmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı