A8-5600K Sistem League Of Legends'ı kaldırır mı ?

Evet oynatır. O fiyata daha iyi bileşenler topluyabilirsin.

Sıkıntım şu ki babama laf geçiremiyorum kendi kafasına göre iş yaptığından dolayı bu Pcyi almak zorundayım. Umarım LOL için sıkıntı yaratmaz.

2880 tllik bütçeye çok daha iyi sistem kurulur. Babanıza birazcık ısrar etseniz?
Birde LoL u hd 4650 ekran kartımla full ayarda 65 fps alıyordum. Lolu kaldırmıcak pc yoktur hemen hemen.

@mrcanga1 o bilgisayarı alırsan hayatının herhalde en büyük yanlışlarından birini yapmış olursun. Babana biraz daha ısrar etmeni ve bu sistemi almamanı tavsiye ederim.

2880 tllik bütçeye çok daha iyi sistem kurulur. Babanıza birazcık ısrar etseniz?
Birde LoL u hd 4650 ekran kartımla full ayarda 65 fps alıyordum. Lolu kaldırmıcak pc yoktur hemen hemen.
Katılıyorum E5200 ve HD 4850 ile çok rahat full ayarlada sıkıntısız oynuyabiliyordum.

Sıkıntım şu ki babama laf geçiremiyorum kendi kafasına göre iş yaptığından dolayı bu Pcyi almak zorundayım. Umarım LOL için sıkıntı yaratmaz.
Güzel kardeşim babana tek diyeceğin şey 3000 TL cıvarı para veriyoruz fakat değeri 1000 TL cıvarı, neden 2000 TL çöpe atıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…