Wyrox Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:8GB DDR4 CORSAİR VENGANCE İŞLEMCİ İ3 9100F EKRAN KART: ASUS EXP. RX 570 4GB ANAKART: H310M PRO D-PLUS PSU: RAMPAGE 600W 80 PLUS BRONZE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2021 #1 İslemcim A8 5600K. Anakartım A55 bm-e ASUS model. VGA girişini ekran kartına taktığım zaman sıkıntı yok ama anakarta taktığım zaman görüntü gelmiyor.
İslemcim A8 5600K. Anakartım A55 bm-e ASUS model. VGA girişini ekran kartına taktığım zaman sıkıntı yok ama anakarta taktığım zaman görüntü gelmiyor.
Kuzeyamaae Centipat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #11 Wyrox dedi: Nasıl yok üstteki ne kardeşim Genişletmek için tıkla... heee ben de r5 5600k sandım pardon Artı 0 Eksi
Wyrox dedi: Nasıl yok üstteki ne kardeşim Genişletmek için tıkla... heee ben de r5 5600k sandım pardon
KS KS Wyrox Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:8GB DDR4 CORSAİR VENGANCE İŞLEMCİ İ3 9100F EKRAN KART: ASUS EXP. RX 570 4GB ANAKART: H310M PRO D-PLUS PSU: RAMPAGE 600W 80 PLUS BRONZE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2021 #12 Ersin Erkal dedi: Konu sahibi arkadaş anakartın dahili ekran kartından görüntü almaya çalışıyor, işlemci ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ben işlemciden bahsediyorum Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Konu sahibi arkadaş anakartın dahili ekran kartından görüntü almaya çalışıyor, işlemci ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ben işlemciden bahsediyorum
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda APU'yu BIOS'tan nasıl aktif edeceğin var. Anakart VGA portundan bağlaman gerek. Sorunun çözüldüyse çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Son düzenleme: 4 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda APU'yu BIOS'tan nasıl aktif edeceğin var. Anakart VGA portundan bağlaman gerek. Sorunun çözüldüyse çözüm olarak işaretlersen sevinirim.