light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 29 Kasım 2020 #1 İşlemci: AMD A8-6410 2.0-2.4 GHz Grafik: AMD R5 & R5 M.240 RAM: 6 GB İlk kez Hackintosh yapacağım tam olarak bu sisteme uygun imaj bulamadım. Nasıl kurulacağını da bilmiyorum, açıklayacak biri var mı? (Laptop)
İşlemci: AMD A8-6410 2.0-2.4 GHz Grafik: AMD R5 & R5 M.240 RAM: 6 GB İlk kez Hackintosh yapacağım tam olarak bu sisteme uygun imaj bulamadım. Nasıl kurulacağını da bilmiyorum, açıklayacak biri var mı? (Laptop)
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #2 Sisteminiz uyumsuz. Çok macOS hissiyatı istiyorsanız Deepin Linux önerebilirim.
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 29 Kasım 2020 #3 Grafik hızlandırma vb. çalışmasa da kullanmak istiyorum. Kuranlar var ama hiçbiri nasıl kurduğunu söylememiş. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
Grafik hızlandırma vb. çalışmasa da kullanmak istiyorum. Kuranlar var ama hiçbiri nasıl kurduğunu söylememiş.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #4 light kola dedi: Grafik hızlandırma vb. çalışmasa da kullanmak istiyorum. Kuranlar var ama hiçbiri nasıl kurduğunu söylememiş. Genişletmek için tıkla... Niresh tek şansınız. Ancak o da en son 10.9 sanırım. Aşırı eski, güvenliğiniz için önermiyorum. Ek olarak Grafik hızlandırma olmadan ciddi problemler ile karşılaşırsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
light kola dedi: Grafik hızlandırma vb. çalışmasa da kullanmak istiyorum. Kuranlar var ama hiçbiri nasıl kurduğunu söylememiş. Genişletmek için tıkla... Niresh tek şansınız. Ancak o da en son 10.9 sanırım. Aşırı eski, güvenliğiniz için önermiyorum. Ek olarak Grafik hızlandırma olmadan ciddi problemler ile karşılaşırsınız.
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 29 Kasım 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Niresh tek şansınız. Ancak o da en son 10.9 sanırım. Aşırı eski, güvenliğiniz için önermiyorum. Ek olarak Grafik hızlandırma olmadan ciddi problemler ile karşılaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, o zaman Linux deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
Samotne Ciasteczka dedi: Niresh tek şansınız. Ancak o da en son 10.9 sanırım. Aşırı eski, güvenliğiniz için önermiyorum. Ek olarak Grafik hızlandırma olmadan ciddi problemler ile karşılaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, o zaman Linux deneyeceğim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #6 @light kola macOS hissiyatı veren en iyi DE, Deepin bence. ElemantaryOS veya Deepin deneyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
@light kola macOS hissiyatı veren en iyi DE, Deepin bence. ElemantaryOS veya Deepin deneyebilirsiniz.
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 29 Kasım 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: @light kola macOS hissiyatı veren en iyi de, Deepin bence. Elemantaryos veya Deep'in deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanmıştım ama Deep'inin arayüzü çok renkli duruyor, deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
Samotne Ciasteczka dedi: @light kola macOS hissiyatı veren en iyi de, Deepin bence. Elemantaryos veya Deep'in deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanmıştım ama Deep'inin arayüzü çok renkli duruyor, deneyeceğim.