Aneyzi
Decapat
A8-6410 4 GB HP 15 Radeon HD 8500M 500 GB HDD sahibiyim.
PC'ye temiz kurulum yaptim Windows home 64 bit, virüs taramalari da yaptım ancak 1 web sayfası açmaya çalışınca sanki render alıyormusum gibi donmalar basliyor. HDD %100 kullanimda oluyor, kullanilamaz bir durum aliyor. Cpuz yükledim forumda ATI ekran karti driveri icin temiz kurulum makalesini okudum, onu da yaptim ancak halen sistem HD 8500m yazmasina rağmen CPU-Z'de sadece dahili ekran karti R5 gozukuyor. Bir oyun kurup denedim orda da display graphic R5 olarak seçili ve baska bir seçimde yapilmiyor.
Ben gündelik kullanim belki Photoshop SketchUp kurup office acip kapamak istiyorum.
Benim destek rica ettiğim konular:
PC'ye temiz kurulum yaptim Windows home 64 bit, virüs taramalari da yaptım ancak 1 web sayfası açmaya çalışınca sanki render alıyormusum gibi donmalar basliyor. HDD %100 kullanimda oluyor, kullanilamaz bir durum aliyor. Cpuz yükledim forumda ATI ekran karti driveri icin temiz kurulum makalesini okudum, onu da yaptim ancak halen sistem HD 8500m yazmasina rağmen CPU-Z'de sadece dahili ekran karti R5 gozukuyor. Bir oyun kurup denedim orda da display graphic R5 olarak seçili ve baska bir seçimde yapilmiyor.
Ben gündelik kullanim belki Photoshop SketchUp kurup office acip kapamak istiyorum.
Benim destek rica ettiğim konular:
- Sistemim icin yaşadıklarım normal mi?
- Normal değilse, Hd8500m ekran karti aygıt yöneticisinde görülmesine ve guncel sürücüsüne sahip olmasına rağmen neden kullanamiyor gibi hissettiriyor ki kullanmiyorum buyuk ihtimal?
- HDD %100 kullanimi ciddi kasılmalar yaşatıyor, sebep bu olabilir mi?
- Mesala bir Chrome sayfasini aşağı kaydirma isleminde lag varmış gibi kasılma oluyor, Excel hücreleri secerken donma yaşıyorum....
Son düzenleyen: Moderatör: