A8-6410 sistemde Discord açınca mavi ekran hatası

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
İddia Baronu
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
hgst ht725050a
Ekran kartı
M230
İşlemci
A8-6410
Sistem normal kullanımda sorun yaratmıyor. Discord'a girdiğimde ise bir süre açılıyor gibi davranıyor. Aradan bir süre geçince takılıyor. 15-20 dakika kilitleniyor sistem. En sonunda BSoD hatası verip kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dökümleri paylaşın.

Sistem geri yükleme yaptığım için minidump dosyalarım kaybolmuş ne yazık ki ama sorun hala devam ediyor. Minidump raporlarında yazanları da ilettim önceki konuda. BSoD zaten hep yaşanan bir durum değil 1 saat kilitli kaldığı da oldu sistemin. Arada 10 snlik kendine geldikten sonra.

Sistem geri yükleme yaptığım için minidump dosyalarım kaybolmuş ne yazık ki ama sorun hala devam ediyor. Minidump raporlarında yazanları da ilettim önceki konuda. BSoD zaten hep yaşanan bir durum değil 1 saat kilitli kaldığı da oldu sistemin. Arada 10 snlik kendine geldikten sonra.
Sadece iki adet veriyle kesin çözüme ulaşmak çok zor. Önceki konuda storport.sys yazdığınızı görüyorum. Bu, diske işaret eder. Tekrar mavi ekran alana kadar en azından disk sorunu ihtimaline bakalım.

HD Tune Pro ile tüm disklere Quick Scan kapalı olacak şekilde Bad Sector testi gerçekleştirip, sonuçlara ek olarak Health sekmesini paylaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı