A8 6410 sisteme işletim sistemi önerisi

Emirhan3333

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar laptopum son zamanlarda acayip derecede kasmaya başladı. Bir program vardı onu satın aldım sonra bilgisayarı bir sıfırladım sonra bir sonraki gün Windows 10 superlite formatı attım. Sonra memnun kalmadım ve Windows 8.1 formatı attım şimdi de Windows 7 formatı atmayı düşünüyorum bana yardımcı olur musunuz? Bilgisayarıma en uygun Windows sürümünü seçmek için.
Bilgisayar özelliklerim:
AMD A8-6410 with R5 Graphics.
4 GB DDR3 1600MHz RAM.
HD 8500M harici ekran kartı AMD.
240 GB Patriot Burst SSD.

Bilgisayarda hafif oyunlar oynanacak genelde küçük kardeşlerim Roblox, Minecraft, Zula ve arada Valorant oynuyorlar bu PC'yi onlara en iyi şekilde vermek istiyorum bana yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 tavsiyesi ederim Windows 7 iyi bir işletim sistemi olsada çok eskidi artık günceleme ve destek almayacak. Windows 10 dan neden memnun değilsiniz.

Windows 10 tavsiyesi ederim Windows 7 iyi bir işletim sistemi olsa da çok eskidi artık güncelleme ve destek almayacak. Windows 10'dan neden memnun değilsiniz.

Çünkü oyunlarda çok fazla FPS düşüyor 4 GB RAM boşta %60 kullanıyor.

Windows 8.1 64 Bit RAM kullanımı düşük deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…