K kerimalsancak Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere işlemcim olan; A8 6600k 4.2, Satın alacağım ekran kartı; gtx 960. Bu ikili darboğaz yapar mı? Dün vatana gidip gtx 970 alacaktım ta ki arkadaşım darboğaz konusunu hatırlatınca. Yardımlarınızı esirgemeyin. Arkadaşlar şuan vatan bilgisayardayım. Buradaki elemanlar hiç bir şey bilmiyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2015
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere işlemcim olan; A8 6600k 4.2, Satın alacağım ekran kartı; gtx 960. Bu ikili darboğaz yapar mı? Dün vatana gidip gtx 970 alacaktım ta ki arkadaşım darboğaz konusunu hatırlatınca. Yardımlarınızı esirgemeyin. Arkadaşlar şuan vatan bilgisayardayım. Buradaki elemanlar hiç bir şey bilmiyor. Yardım edin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.470 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Nisan 2015 #2 PSU yeterli ise sorun olmaz. Ancak o sistemden fazla performans bekleme en fazla medium ve high civarında bir sistem.
PSU yeterli ise sorun olmaz. Ancak o sistemden fazla performans bekleme en fazla medium ve high civarında bir sistem.