A8 6600K nasıldır ?

Dark Gamer

Megapat
Makaleler
5
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese selam. Bu işlemci performansı nasıldır ? İçindeki HD 8570D GPU Battlefield 4 oynatır mı ? Ha birde DDR3 anakarta DDR2 ram takılabilir mi ? A8 6600K ile CF yapılabilecek ekran kartları nelerdir ?

İşlemciyi bilmiyorum ama ram konusuna gelince takılmaz. Yuvalar farklı.
ddr-vs-ddr2-vs-ddr3.jpg

APU işlemciler ile ilgili hiç şikayet edeni görmedim duymadım. Genel performans olarak kullanılan işleme göre performans gösterir.

İlk sorunuza gelecek olursak "İçindeki HD 8570D GPU Battlefield 4 oynatır mı ? " evet oynatır. Buyrun video.
2. sorunuz; DDR3 anakarta DDR2 ram takılmaz. Bazı anakartlar destekliyormuş. Net bilgim yok. Bu işe hiç girişmeyin.
3. sorunuz; A8 6600K ile CF yapılabilecek ekran kartları nelerdir ? HD 6570 ve HD 6670. Kaynak.

Size tavsiyem A10 6800k almanız. APU ile yapılan Crossfire test sonuçları ile ilgili bir video.
Kaynak.

Zaten ultra grafik hastası değilim. Her oyunda akıcı bir şekilde oynasam yeter. Yazın staj paramla CF yapılabilecek bir ekran kartı alacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı