A8-6600K sisteme ekran kartı önerisi

JeReX

Kilopat
Yer
Menderes, İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Teknikeri
Mevcut sistemime yükseltme yapmak istiyorum, kafama takılan birkaç soru işareti var, sizden yardım almak için konu açtım. Benim "MSI A68HM-E33 V2 (MS-7721)" bir anakartım var ve bu anakarta ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum. Asıl amacım PUBG, CS:GO vb. oyunlar için sağlıklı bir oyun deneyimi yaşamak.

Sistemim;
  • CPU: AMD A8-6600K, 4200MHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 420
  • RAM: 1x4 GB (8GB'a yükselteceğim)
Kafama takılan asıl sorun küçük çaplı bir araştırma sonucunda çoğu upgrade sitesinde anakartımın GTX 1050 desteklediği yönünde fakat MSI kendi resmi sitesinde desteklenen ekran kartları arasında sadece GTX 750Ti bulabildim.
  1. Anakartım GTX 1050 destekliyor mu?
  2. GTX 1050 ve GTX 750 Ti ile darboğaz sorunu yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkür ederim, arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz kartlar takılabilir fakat işlemciniz çok zayıf kalır.

Belirttiğiniz kartlar takılabilir fakat işlemciniz çok zayıf kalır.
Peki darboğaz sorunu yaşamadan takabileceğim en iyi ekran kartı için öneriniz varmı?

Birde kardeşimin sistemini de yükseltmek istiyorum ayrı bir konu açmadan buradan yazmak istiyorum
Sistemim;
  • CPU: Amd Phenom II X4 955 3.2 Ghz
  • Anakart : Foxconn M61PML-K
  • Ekran Kartı: Ati Radeon HD 4830 1GB 256Bit
  • RAM: 4GB (2x2) DDR3-1333 (667 MHz)
Ekran kartını AMD HD 7770 olarak düşünüyorum işlemci sizce yeterli olur mu? olmaz derseniz işlemcime göre sizce en uygun ekran kartı hangisi? teşekkür ederim.

Mevcut sistemime yükseltme yapmak istiyorum, kafama takılan birkaç soru işareti var, sizden yardım almak için konu açtım. Benim "MSI A68HM-E33 V2 (MS-7721)" bir anakartım var ve bu anakarta ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum. Asıl amacım PUBG, CS:GO vb. oyunlar için sağlıklı bir oyun deneyimi yaşamak.

Sistemim;
Kafama takılan asıl sorun küçük çaplı bir araştırma sonucunda çoğu upgrade sitesinde anakartımın GTX 1050 desteklediği yönünde fakat MSI kendi resmi sitesinde desteklenen ekran kartları arasında sadece GTX 750Ti bulabildim.
  1. Anakartım GTX 1050 destekliyor mu?
  2. GTX 1050 ve GTX 750 Ti ile darboğaz sorunu yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkür ederim, arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. İyi Sosyal'ler.
GT 1030 alabilirsiniz. 750 Tİ dan daha iyi olur güncellik açısından vb.
Peki darboğaz sorunu yaşamadan takabileceğim en iyi ekran kartı için öneriniz varmı?

Birde kardeşimin sistemini de yükseltmek istiyorum ayrı bir konu açmadan buradan yazmak istiyorum
Sistemim;
  • Ekran Kartı: Ati Radeon HD 4830 1GB 256Bit
  • RAM: 4GB (2x2) DDR3-1333 (667 MHz)
Ekran kartını AMD HD 7770 olarak düşünüyorum işlemci sizce yeterli olur mu? olmaz derseniz işlemcime göre sizce en uygun ekran kartı hangisi? teşekkür ederim.
HD7770 ağır gidebilir bilemiyorum tam olarak.

HD7770 ağıt gidebilir bilemiyorum tam olarak.
İşlemcime göre mi yoksa mevcut ekran kartıma kıyaslamı? bir de anakartım diğer sistemimden boşa çıkacak olan GeForce GT 420 ekran kartı destekler mi yani HD 7770 satın almaktansa değerlendirebilir miyim acaba?

İşlemcime göre mi yoksa mevcut ekran kartıma kıyaslamı?
İşlemciyi tam olarak bilmiyorum eski bir işlemciye benziyor ama uyabilir az çok darboğaz yapabilir belki işlemci besleyemeyeceği için kardeşinizin bilgisayarı için max ekran kartı bütçeniz nedir ?

İşlemciyi tam olarak bilmiyorum eski bir işlemciye benziyor ama uyabilir az çok darboğaz yapabilir belki işlemci besleyemeyeceği için kardeşinizin bilgisayarı için max ekran kartı bütçeniz nedir ?
Bütçe açısından sıkıntı yok fakat Foxconn M61PML-K anakartımın Ekran kartı support bilgilerine ulaşamadım resmi sitesinde, sistemim bayağı bir eski.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 760 ile çok fazla darboğaz görünmüyor. GTX 1050 takılabilir darboğaz yaşarsan biraz oc yaparsın 4.3 GHz falan.

Hocam GTX 760 güçlü bir kart değil 1050 den daha az performans veriyor. Alınacaksa HD7770 daha mantıklı olacaktır. Ayrıca lütfen cümlenizin sonuna (.) işareti koymaya özen gösterin.

Bütçe açısından sıkıntı yok fakat Foxconn M61PML-K anakartımın Ekran kartı support bilgilerine ulaşamadım resmi sitesinde, sistemim bayağı bir eski.
Hocam en iyisi siz GTX 750 Tİ alın. Darboğaz yok denecek kadar olur.

Hocam en iyisi siz GTX 750 Tİ alın. darboğaz yok denecek kadar olur.

Bu ikilinin GTX 750ti desteklediğine eminsiniz değil mi?

Yoksa bu sistem içinmi önderdiniz;
  • Anakart: MSI A68HM-E33 V2 (MS-7721)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı