A8 7410 Asus Laptopun Ekran Kartını Değiştirme

Herkese merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımın markası Asus ve yaklaşık 1 senedir bende, bilgisayarıma 2800 TL verdim enayi gibi ama hiçbir yararını göremedim. Adam gibi Rules of Survival oyununda bile en düşük ayarlarda kasıyor, ben de bunun için bir karar verdim ve baya bi' araştırma içine girdim. Bilgisayarımın içindeki parçaları değiştiriceğim ve ilk olarak ekran kartından başlamayı tercih ettim. Ekran kartımın markası AMD RADEON (TM) R5 graphics.
Bilgisayarımın genel özellikleri ise 8GB RAM, 500 GB harddisk, AMD A8 7410 APU with AMD Radeon graphics. Uzun lafın kısası bu özelliklere uygun sağlam bi' ekran kartı istiyorum. Limit 700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını değişemezsin. R5 M430 ile idare edeceksin mecbur. 2800 TL'ye 200 TL daha katıp GTX 1050Tİ'lik laptop bile alabilirdin fakat iş işten geçti. Keşke almadan önce araştırsaydın. Ayrıca R5 M430 ile 30-40 FPS civarı ile Fortnite oynuyorlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cevabın için teşekkürler eğer sen bunu söylemeseydin emin ol ekran kartı alıcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…