woltress Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 85 Yer Tüm dertlerin içinde 7 Haziran 2020 #1 Boştayken 60'dan aşağı inmiyor sebebi ne olabilir? Kısa bir süre önce tamir oldu monitörü kırılmıştı ondan olabilir mi? Böyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Boştayken 60'dan aşağı inmiyor sebebi ne olabilir? Kısa bir süre önce tamir oldu monitörü kırılmıştı ondan olabilir mi? Böyle oluyor.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.806 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #2 Fanları temizlemeyi denedin mi?
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 İçini açın fanları tertemiz yapın tozları alın ve derece anında düşecektir.
woltress Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 85 Yer Tüm dertlerin içinde 7 Haziran 2020 #4 serkanyoruk92 dedi: Fanları temizlemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bakıcam ama bence ondan değil 10 gün önce gitti gitmeden önce bi sıkıntı yoktu gelir gelmez oldu geleli de 6 gün oldu.
serkanyoruk92 dedi: Fanları temizlemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bakıcam ama bence ondan değil 10 gün önce gitti gitmeden önce bi sıkıntı yoktu gelir gelmez oldu geleli de 6 gün oldu.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #5 Fanları temizleyip termal macun yenilemenizi öneririm.
woltress Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 85 Yer Tüm dertlerin içinde 7 Haziran 2020 #6 Fik0o dedi: İçini açın fanları tertemiz yapın tozları alın ve derece anında düşecektir. Genişletmek için tıkla... Fanları temizlemeyi biliyoruz beni sanırım 2 senelik pc kullanıcısı felan zannetiniz bence başka bir nedeni var.
Fik0o dedi: İçini açın fanları tertemiz yapın tozları alın ve derece anında düşecektir. Genişletmek için tıkla... Fanları temizlemeyi biliyoruz beni sanırım 2 senelik pc kullanıcısı felan zannetiniz bence başka bir nedeni var.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #7 woltress dedi: Fanları temizlemeyi biliyoruz beni sanırım 2 senelik pc kullanıcısı felan zannetiniz bence başka bir nedeni var. Genişletmek için tıkla... Termal macununuz kurumuş olabilir.
woltress dedi: Fanları temizlemeyi biliyoruz beni sanırım 2 senelik pc kullanıcısı felan zannetiniz bence başka bir nedeni var. Genişletmek için tıkla... Termal macununuz kurumuş olabilir.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.806 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #8 woltress dedi: Fanları temizlemeyi biliyoruz beni sanırım 2 senelik PC kullanıcısı falan zannetiniz bence başka bir nedeni var. Genişletmek için tıkla... Laptop kaç yıllık ona göre ben sana tavsiye verebilirim. Büyük ihtimal donma problemide yaşıyorsundur bu sıcaklıklarla.
woltress dedi: Fanları temizlemeyi biliyoruz beni sanırım 2 senelik PC kullanıcısı falan zannetiniz bence başka bir nedeni var. Genişletmek için tıkla... Laptop kaç yıllık ona göre ben sana tavsiye verebilirim. Büyük ihtimal donma problemide yaşıyorsundur bu sıcaklıklarla.
woltress Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 85 Yer Tüm dertlerin içinde 7 Haziran 2020 #9 serkanyoruk92 dedi: Laptop kaç yıllık ona göre ben sana tavsiye verebilirim. Büyük ihtimal donma problemide yaşıyorsundur bu sıcaklıklarla. Genişletmek için tıkla... Donma yok 4 senelik. Parçaları değişmiş ssd ve 4 gb ram eklenmiş.
serkanyoruk92 dedi: Laptop kaç yıllık ona göre ben sana tavsiye verebilirim. Büyük ihtimal donma problemide yaşıyorsundur bu sıcaklıklarla. Genişletmek için tıkla... Donma yok 4 senelik. Parçaları değişmiş ssd ve 4 gb ram eklenmiş.