Bilgisayarım geldi kırılmıstı. İlk baslarda Valorant 60FPS oynadım sonra güncelleme geldi Valorant'a güncelleme sonrası DX11 hatası yedim. Her şey orada basladı R5 ve M330 sürücüleri beraber iken bilgisayar kasıyor donuyor güncelleme esnası degil güncelleme sonrası, sürücü güncelleme sonrası. Donma kasma hepsi var ne yapabilirim?
R5 M330.
Bilgisayarım geldi kırılmıstı. İlk baslarda Valorant 60FPS oynadım sonra güncelleme geldi Valorant'a güncelleme sonrası DX11 hatası yedim. Her şey orada basladı R5 ve M330 sürücüleri beraber iken bilgisayar kasıyor donuyor güncelleme esnası degil güncelleme sonrası, sürücü güncelleme sonrası. Donma kasma hepsi var ne yapabilirim?
R5 M330.
Hocam R5 M330 kullanıyorum bende. Sıcaklık değerleri çok yüksek oluyor. 60 FPS sabit oynasam her çözünürlükte 5 10 20 FPS e kadar geriliyor. Oyunda 1920 x 1080 oynasam FPS düşüyor. 1280x1024 oynasam FPS drop giriyor. Aynı şekil 1024x768 oynasam yine FPS drop yiyorum. Bu bende tamamen sıcaklıkla alakalı. İşlemci 80 90 dereceye kadar ısınmakta. Sizinde işlemci sıcaklığınızı test etmenizde fayda var. Bir termal macun işlemi gerekebilir.