A8 7600 ile GTX1050 Ti Performans Sorunu

Retse

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Öncelikle sistemimi yeni topladım. İşlemcim başlıktaki gibi AMD'nin A8 7600 modeli. Son takviyemi ekran kartı alarak bitirdim. Şuan için 400watt dandik bir güç kaynağım var. 460w olduğu, düzenli olarak 400w yolladığı yazılmış PSU kağıdına. Ekran kartımı yeni aldım ve dün test etmeye kalktım. Hevesli girdiğim oyundan hüsranla çıktım. Çünkü hiçbir performans değişikliği yoktu. Eski ekran kartım olan 4830 ile aynı performansı verdi. Eski işlemcim E8200 ve aynı performans var. Darboğaz yapacağını düşünerek aldım ve bu kadarını tahmin etmemiştim. GPU gücünü 100% kullanmasını beklemiyorum. %70 civarlarında kullanmayı bekliyordum ve CSGO'nun kasmasına hazırlanmamıştım. Bunun PSU ile alakası var mıdır ? YouTube'da aynı sistemle yapılan performanslarda GTA5 bile high/med çok rahat 60+ oynanılıyordu. PSU takviyesi etsem bu durum nasıl değişir ? İşlemci değişemem, boşuna önermeyin arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı