A8 7600 ile R7 340 darboğaz

umt81

Kilopat
Daha fazla  
3 gün önce yeni bilgisayar aldim ve icinde A8 7600 APU, R7 340 ekran kartı ve 16GB RAM var. Bu ekran kartı bana yetersiz gelirse RX 460 ekran kartı almak istiyorum. Darboğaz yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz iddaalı olacak ama RX 480'de bile darboğaz yapmayabilir.
Hocam açıkcası fazla iddia'lı oldu. Yapılmış bir test olmadığı için emin değilim. Ancak A10-7890K bile ucu ucuna yetiyor RX480'e. Technopat'in de bu konuda video'su mevcut. Bu işlemciyle yetmeyeceğini, darboğaz oluşacağını düşünüyorum ben. Tabiki takılmalar olmayacaktır sadece FPS kaybı yaşanır. Ancak 10-15 civarı FPS kaybı olacağını düşünüyorum ben.

O zaman R7 340 ekran kartı yetersiz bulursam RX 460 4GB alacağım çünkü darboğaz yaşanmaz diyorsunuz.
bir sorum daha olacak R7 340 ekran kartı yetmediği zaman RX 460 ekran kartı alınca oyun performansların da nasıl değişiklik elde ederim?
bu arada farklı hesaptan giriş yaptım hızlıca cevap veriseniz sevinirim.

RX 460 ile oyunlarda çok ciddi performans artışı olur. GTX 750Ti ile aynı ayarda bir kart ve daha güncel mimariye sahip güç tüketimi düşük.

aşağıda linkini verdim bi bakabili misiniz?
gerçekden bu ekran kartı darboğaz yapar mı yapmaz mı?
biraz daha ucuzlayınca alıcam ona göre.
ekran kartı : ASUS RX460 4GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

ileride bu ekran kartından bir tane daha almak istersem 2 tane takabilir miyim?
AMD 'de ne deniyordu 2 ekran kartının takılmasına?

RX 480'le kesinlikle darboğaz yapar FX-8350 bile zar zor yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…