A8 7600 Sistem Toplama

Frisby ve Everest kasaları önermiyoruz ve APU sistemde Bellek frekansı çok önemlidir sistem bellekleri ekran kartı belleği olarak kullanılır 8GB ram kullanıyorsanız onun kaç gb tını Ekran kartı belleği olarak kullanılacağını siz ayarlıyorsunuz yani bellekler çok önemli ayrıca alacaığınız APU Kavari bir apu yeni olan yavaş yavaş eskiye doğru giden Godavari Apu kullanmanızı tavsiye ederim bu dediklerimden yola çıkarak böyle bir sistem kurmak yararınıza olacaktır.

Not olarak 500 Watt arkadaşında dediği gibi APU sisteme fazla ama ileride r7 370 r9 80 gibi kartlar eklediğinizde yararını göreceksiniz bu yüzden seçtim ekran kartı takınca ikinci bir PSU masrafı yapmayın diye seçtim.

APU Sistem.
upload_2016-2-11_0-0-28.png

Kasa şuanda stoklarda bulunmadığı için eklemedim ama tavsiye ettiğim kasa Ximatek Asgard 381 Pro Pure Editon veya Ximatek Asgard 381 Pure Black Editon.

Ximatek Asgard 381 Pro Pure Editon ile birlikte sistemin toplam fiyatı 1592 TL.

Ximatek Asgard 381 Pure Black Editon ile birlikte sistemin toplam fiyatı 1558 TL.

İyi Günler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı