A8 7650k PUBG'de FPS Sorunu

mustafa arpa

Hectopat
Daha fazla  
Benim arkadaşımda i3 3. nesil islemci var. Bende ise A8 7650k AMD islemci var. Ikimizde de ayni ekran karti olmasina rağmen PUBG'de kasmadan oynuyor +60 FPS ustu tam performans aliyor kisaca.
Ben girdigim zaman 40 dan yukari cikmkyor. Diger oyunlarda o yuksek aliyor. Ben daha dusuk aliyorum anakart ile alakali bi durum mu bu acaba? Anakartim A68 HME-33 v2.

Doğru mu okudum ben ? R7 240 gibi güçsüz bir GPU ile PUBG de 60 üzeri fps alıyor "çok düşük" gibi bir ayarda bile böyle bir şey imkansız.

Şimdilik cevabını bekleyeceğiz.
Dostum , arkadaşımla bende aynı ekran karti , aynı ram , ayni power var sadece , islemci ve anakartlar degisik , benimki a8 7650k , onunki ise i3 , ekran kartlarimiz; asus gtx 750 ti oc edition .

Dostum , arkadaşımla bende aynı ekran karti , aynı ram , ayni power var sadece , islemci ve anakartlar degisik , benimki a8 7650k , onunki ise i3 , ekran kartlarimiz; asus gtx 750 ti oc edition .
O yüksek fps alirken bende anlik dususler yasiyorum .

OC yapmış olabilir mi ? Ayrıca oyun içi görüntüleri MSI Afterburner ile atabilirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…