Merhaba CSGO ve Dota2 oyuncusuyum sistemi ilk topladığım zamanlarda CSGO'da 170-250 , dota2'de ise 70- 100 FPS alıyordum şuanda ise CSGO'da 85-230 , dota2'de 35-90 FPS alıyorum. CSGO'da 100'ün altına düşünce Dota2'de ise 60'ın altında kasmalar, takılmalar baslıyor çıldırıyorum. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim ?
Kardeşim açıklayıcı anlatmamışsın. Bu olay nasıl oldu, nezaman oldu,ne yaptın da böle oldu veya kendi kendinemi oldu formattan sonramı oldu Sorun güç kaynağı yüzünden güç yetersizliği olabilir mi diyecem en başlarda sıkıntı çekmemişsin. sSn en iyisi git bi en temizinden windows 10 format'ı at. Beden windows 10 dersen güncel olan herzaman iyidir. Dediğim gibi temiz bi format at düzelmezse gel bakalım çaresine
Format attım. CSGO'da 120- 230 FPS alıyorum fazla bi değişme yok. Dota2'de hiç yok yine 35 -90 arası 2 3 ay öncesinde rahatça oynarken bu oyunları bir anda kendiliğinden bu bilsayara ne olmuş olabilir?