A8 7650k sisteme hangi ekran kartı uyar?

Bütçe
2000 TL

burk19

Hectopat
İşlemcisi A8 7650k anakartı F2A68HM-DS2 olan APU sistemim var. 2. el bir ekran kartı alacağım ufak bir artış için, sıfırdan sistem alamicağım için sadece ekran kartı alacağım öyle. Bu sisteme hangi 2. el ekran kartı alınır?

1050TI genel olarak sorun çıkarmaz gibi.

Tamam hocam teşekkür ederim. En iyi alınabileceği GTX 1050 Ti sanırım

Hocam kartın anakarta uyup uymadığını nasıl anlayacağız.
Ekran kartı-Anakart uyumsuzlugu genel olarak olmaz. Anakartta PCI-e x16 slotu varsa çogu kartı stabil kullanırsın.

Ekran kartı-anakart uyumsuzlugu genel olarak olmaz. Anakartta PCI-e X16 slotu varsa çogu kartı stabil kullanırsın.

Teşekkür ederim hocam.

Ekran kartı-anakart uyumsuzlugu genel olarak olmaz. Anakartta PCI-e X16 slotu varsa çogu kartı stabil kullanırsın.

Hocam bu ekran kartı için kaç wattlık güç kaynağı önerilir?

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sormadan önce RX 570 bakıyordum. O olmayınca GTX 1050 Ti baktım. GTX 970 ile arasında aşırı fark var mı 1050'nin.
GTX 970 tabiki daha güçlü. Buraya video bırakayım bide aklında soru işareti kalmasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…