A8-7650K ve 750 Tİ Yükseltme Önerisi

Ekran Kartı Değişimi mi Anakart + İşlemci + Ram değişimi mi?

• Ekran Kartı

Oy: 0 0,0%
  • Temel Donanımlar

Oy: 3 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

MrRandom

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
A8-7650K ve 750 Tİ ekran kartım var bu sistem üzerinde 8GB RAM'e sahibim.

Playerunknown Battleground oyununda özellikle sistemim yetersiz kalıyor dolayısı ile çok masraf yapmadan bu oyunu 60FPS'ye yakın oynamak istiyorum.

Öncelikli olarak ekran kartı değişimi gibi çözümler düşünüyorum elimdeki kartı satıp 1050Tİ veya RX570 düşünüyorum. Tercih etmemekle birlikte işlemciyi OC yapabilirim fakat ısınma problemi yaratacağı için o da ek bir bütçe gerektirecektir. Bunun haricinde işlemciden dolayı düşük fps sorunu için temel donanımları güncellemek de mantıklı olabilir. Tabi bu en masraflı seçenek oluyor dolayısıyla şuan en az harcamayla en çok performansa ihtiyacım var.

Son olarak şuan gelen son güncelleme ile 30 FPS zar zor almaktayım.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz oyun henüz erken erişime açılmış bir oyun olduğu için optimizasyon problemlerine sahip. Tam sürümü çıkana kadar daha çok güncelleme alacaktır ve de bu sorunları düzelteceklerdir. Sisteminizin genel performansından memnun iseniz oyunun biraz daha iyileştirilmesini beklemenizi öneririm. Tam sürüm çıktığında da yine sorun yaşarsanız yeni bir sistem toplanabilir, para biriktirmek için de vaktiniz olmuş olur.

PUBG'de 60 FPS istiyorsanız O sistemde İşlemci + Ekran kartını yenilemelisiniz. Aksi takdirde dar boğaz yapacaktır. Bütçenizi belirtirseniz daha verimli bir şekilde yardımcı olabiliriz. Birde şunu söylemek istiyorum PUBG zaten optimizasyon sorunları olan bir oyun, düşük FPS almanızın bir sebebi de o.

Öncelike yorumlarınız için teşekkürler, ben elimdeki 750 Ti i ve veya anakart işlemci ram i yeni nesil ile güncellemeyi düşünüyorum fakat şuan için cebimden 300-400 TL civarı ekstra bi rakam çıkararak ekran kartı güncellemek biraz daha makul geliyor. RX 570 e kadar darboğaz yaratmayacaktır diye düşünüyorum elimdeki işlemci tabi bu konuda daha tecrübeli olan arkadaşlar var ise yorumlarını alabilirim. İnce ayar yaptıktan sonra şuan 55 fps civarı alabiliyorum oyundan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…