APU sistem toplamak istiyorum. Stokta olmadığı için Ryzen 3 3200G'den vazgeçtim, onun yerine AMD A8 9600 düşünüyorum. Parçalar aşağıda.
Çok ağır oyunlar oynamıyorum. Minecraft falan kaç FPS verir? Fiyat verin, sistem toplayalım gibi şeylere hiç girmezseniz sevinirim. Fiyatlar yüzünden böyle tercih ediyorum.
APU sistem toplamak istiyorum. Stokta olmadığı için Ryzen 3 3200G'den vazgeçtim, onun yerine AMD A8 9600 düşünüyorum. Parçalar aşağıda.
Çok ağır oyunlar oynamıyorum. Minecraft falan kaç FPS verir? Fiyat verin, sistem toplayalım gibi şeylere hiç girmezseniz sevinirim. Fiyatlar yüzünden böyle tercih ediyorum.
Bildiğim kadarıyla a serisi anakartlarda overclock yapılmıyor o yüzden anakartı b serisi seçtim ram apu sistemde önemli olduğu için 2x8 seçtim üstüne bide monitör olmadığı için işlemciye para kalmadı yeterli olmazmı işlemci?
Bildiğim kadarıyla a serisi anakartlarda overclock yapılmıyor o yüzden anakartı b serisi seçtim RAM APU sistemde önemli olduğu için 2x8 seçtim üstüne bir de monitör olmadığı için işlemciye para kalmadı yeterli olmazmı işlemci?
İşlemci acayip eski. RAM ileride yükseltilebilir. 150 TL daha verip B450 alabilirsin. Power Boost PSU hiç önermem. Daha bugün bir arkadaşın PSU'su çöp olmuş. Kasa kalitesi çok önemli değil önemli olan hava akışı.
Yani ucuz alacağım diye ileride çok sıkıntı çekersin.
İşlemci acayip eski. RAM ileride yükseltilebilir. 150 TL daha verip B450 alabilirsin. Power Boost PSU hiç önermem. Daha bugün bir arkadaşın PSU'su çöp olmuş. Kasa kalitesi çok önemli değil önemli olan hava akışı.
Yani ucuz alacağım diye ileride çok sıkıntı çekersin.