Arkadaşlar yukarıda linkini verdiğim sistem bana f/p olarak iyi bir seçenek gibi gözüktü. Sizce en az 3-4 yıl boyunca 720p low ayarlarda her oyunu açar mı? Veya PSU ve ekran kartı dışında güncelleme gerektirir mi?
X4 950 işlemciyi ben de düşünmüştüm ancak 1700 tl aralığına teknobiyotik hariç monitör dahil böyle bir sistem bulamadım. (Teknobiyotik te işlemciyi değiştirince otomotik olarak indirim kalkıyor) eğer aynı fiyata x4 950 işlemcili sistem toplana bilen veya bu parçaları daha ucuza alabileceğim bir site varsa link vb. verebilir misiniz? @Neko@.I.N.И.A.
X4 950 işlemciyi ben de düşünmüştüm ancak 1700 tl aralığına teknobiyotik hariç monitör dahil böyle bir sistem bulamadım. (Teknobiyotik te işlemciyi değiştirince otomotik olarak indirim kalkıyor) eğer aynı fiyata x4 950 işlemcili sistem toplana bilen veya bu parçaları daha ucuza alabileceğim bir site varsa link vb. verebilir misiniz? @Neko@.I.N.И.A.
Toplam : 1716 TL Artık VGA mönitör alınmaz. Al bu sistemi. Uzun yıllar kullanabileceğin HDMI 1080P sağlam mönitörün olsun. Yorumlarda HDMI kablosu içinden çıkmıyor demişler. Sor öyle al.