Çözüldü A8 9600 düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

A8 9600

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İşlemci
Yeni PC aldım, topladım. Ertesi gün bazı kurulumlar yapayım dedim. Oyun indirdim ama 3 oyunda da 5 ila 6 FPS arasında alıyorum. Hiç normal değil. Neden böyle. Fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle Driver Booster kullandıysanız temiz kurulum bir nevi şart.

Ardından harici ekran kartı sanırım iGPU'dan bile güçsüz. Onu çıkartıp anakarta bağlayın kabloyu.
Sanırım HDMI VGA dönüştürücü istiyorsunuz. Dark'ın aktif dönüştürücüsünü önerebilirim.
VGA HDMI dönüştürücü alıp taksam. Ekran kartını çıkarsam. FPS artar mı? Ama bu seferde görüntü çok mu geç gelir.

Deneyeceğim hemen. Teşekkürler. Bir de biz bilgisayarcı ya gittiğimiz de görüntü alamazsınız demişti. Onun yerine VGA HDMI alsam.

Son düzenleme:
Driver Booster öneren arkadaş amacın nedir?

Ekran kartın NVİDİA yazıyor ancak VRAM bile 0. @Samotne Ciasteczka hocamın dediği gibi yapmanız en mantıklısı. Dönüştürücüyle görüntü neden alınmıyormuş? Bilgisayarcı sallamış harbiden. VGA to HDMI dönüştürücüyle ekran kartından görüntü alıyorum. Anakarttanda alırsınız herhalde. 300 W PSU'ya sahipmişsiniz kaliteliyse PSU markanız, en kötü ileride 2.el bir GT 1030 alın A8 9600 ün iki katı performans alırsınız.

Hepinize çok teşekkürler. Bu gün 1 ila 4 arasında fırlayacağım dışarı. Alıp geleceğim. Gelince son durumu yazarım. HDMI to VGA alıyorum. Tekrardan sağ olun.

Sanırım ekran kartını kullanıyorsunuz ve o ekran kartına normaldir eski PC'den diyorsunuz. Onun dışında AMD A8 9600 GTA 5'i bile rahat oynatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…