A8-9600 sisteme Windows 10 yüklerken "your device ran into a problem..." hatası

A8 9600

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İşlemci
SSD veya HDD modeli
Adara Su630
Ekran kartı
R7
Anakart
A320M-H
İşlemci
A8-9600
Merhaba, Linux indirmiştim ama yapamadım ve geri Windows geçmek istedim. Bunun için başka bilgisayardan flash belleği Windows'un kendi yazılımı ile oluşturdum. Yükleyeceğim bilgisayara geliyorum BIOS'tan seçiyorum. Şimdi yükle dediğimde veyahut bilgisayarı onara bastığımda hata veriyor ve "your device ran into a problem..." diyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor ben bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler. Not = eskiden de Windows'un şimdi kuracağım sürümü vardı ve sıkıntısızdı.

Merhaba, Linux indirmiştim ama yapamadım ve geri Windows geçmek istedim. Bunun için başka bilgisayardan flash belleği Windows'un kendi yazılımı ile oluşturdum. Yükleyeceğim bilgisayara geliyorum BIOS'tan seçiyorum. Şimdi yükle dediğimde veyahut bilgisayarı onara bastığımda hata veriyor ve "your device ran into a problem..." diyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor ben bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler. Not = eskiden de Windows'un şimdi kuracağım sürümü vardı ve sıkıntısızdı.

Görüntü alabilir miyim?

IMG20220406201117.jpg

Dostum senin pcn direk ISO'yu boot etmiyor ki. Yanlış yazdırdın herhalde neyse bekle bu program ile yaz Microsoft'un kendi orijinal yazdırma programı Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US bunu indir flash belleği biçimlendir uygulamayı açıp ISO'yu şeçip USB geçip yazdırın sonra sorunsuz format atacaktır.

Yarın ilk işim denemek olacak teşekkür ederim. Aslında ben de kendi sayfasına girip oradan creation tool indirdim ve oradan flash bellek seçeneğini seçtim. Ama bu hata çıkıyor. Bunu da deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı