A9-9420 laptop Radeon 520 devreye girmiyor

Egemen Tüylü

Decapat
Arkadaşlar bendeki sistemde oyunlar hiçbir türlü harici grafiklerle açılmıyor ve oyunlarda düşük FPS alıyorum. Sistemimde oyunları yüksek performansa almak da işe yaramıyor. Çünkü R5 Graphics hem birincil hem de Yüksek GPU olarak geçiyor. Aygıt Yöneticisinden R5 Graphics i devre dışı bıraksam sıkıntı çıkarır mı?
Sistem Özelliklerim:
AMD A9-9420 3.00 GHz
8 GB RAM
1 TB HDD
Radeon 520 2 GB

Ek olarak, notebook markası HP ve yeni aldım sorun çözülmezse garantiye göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD adamı kanser eder, aygıt yöneticisinden kaldırman hiç bi işe yaramaz knk geçişli grafikler de işe yaramıyor bazen

Arkadaşlar bendeki sistemde oyunlar hiçbir türlü harici grafiklerle açılmıyor ve oyunlarda düşük FPS alıyorum. Sistemimde oyunları yüksek performansa almak da işe yaramıyor. Çünkü R5 Graphics hem birincil hem de Yüksek GPU olarak geçiyor. Aygıt Yöneticisinden R5 Graphics i devre dışı bıraksam sıkıntı çıkarır mı?
Sistem Özelliklerim:
AMD A9-9420 3.00 GHz
8 GB RAM
1 TB HDD
Radeon 520 2 GB

Ek olarak, notebook markası HP ve yeni aldım sorun çözülmezse garantiye göndermeli miyim?
Neredeyse aynı Laptop'a sahibiz, Radeon Ayarlarına gir Sistem'e geç ve En sağdaki ekran kartına tıkla oradan Performans ile alakalı seçenekler çıkacak onları Performansa al genellikle hepsi otomatik'tedir bazıları Pil tasarufu ayrıca,
381959

Bu seçeneği de seçersen gayet iyi olacaktır.

Sistem Özelliklerim:
AMD A9-9420 3.00 GHz
8 GB RAM
1 TB HDD
Radeon 520 2 GB

Bende de 12 gb versiyonu var. Resmen çöp 1800 küsür liraya almıştım gta5 normalde 40 fps alıyorum fakat yollar kayboluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı