S sasha_Adied Yoctopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Valorant oynamak istiyorum PC kaldırır mı? İşlemci: AMD A9-9420 Radeon R5, 5 compute cores 2C+3G 3.00 GHz. Takılı RAM: 4,00 GB (kullanılabilir: 3,89 GB) Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Valorant oynamak istiyorum PC kaldırır mı? İşlemci: AMD A9-9420 Radeon R5, 5 compute cores 2C+3G 3.00 GHz. Takılı RAM: 4,00 GB (kullanılabilir: 3,89 GB) Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 21 Şubat 2022 #2 Hocam düşük grafiklerde kaldırabileceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Oyunu açar ama oynayamazsın. Valorant zaten rekabetçi bir oyun 30 FPS açmaz muhtemelen. Hadi oldu da 30 FPS açtı diyelim, rakiplerine göre çok dezavantajlı olursun. Artı 0 Eksi
Oyunu açar ama oynayamazsın. Valorant zaten rekabetçi bir oyun 30 FPS açmaz muhtemelen. Hadi oldu da 30 FPS açtı diyelim, rakiplerine göre çok dezavantajlı olursun.
KS KS S sasha_Adied Yoctopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #4 alicsndemir dedi: Hocam düşük grafiklerde kaldırabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... genede kaldırır değil mi düşük grafik fark etmez banada kaldırır mı Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Hocam düşük grafiklerde kaldırabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... genede kaldırır değil mi düşük grafik fark etmez banada kaldırır mı
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 21 Şubat 2022 #5 sasha_Adied dedi: Gene de kaldırır değil mi düşük grafik fark etmez bana da kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır fakat "bana da kaldırır mı" kısmını anlayamadım. Artı 0 Eksi
sasha_Adied dedi: Gene de kaldırır değil mi düşük grafik fark etmez bana da kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır fakat "bana da kaldırır mı" kısmını anlayamadım.
KS KS S sasha_Adied Yoctopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #6 alicsndemir dedi: Kaldırır fakat "bana da kaldırır mı" kısmını anlayamadım. Genişletmek için tıkla... grafikler fark etmez evet anlam hatası olmuş teşekkürler kaldırması ve oynaması yeterli Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Kaldırır fakat "bana da kaldırır mı" kısmını anlayamadım. Genişletmek için tıkla... grafikler fark etmez evet anlam hatası olmuş teşekkürler kaldırması ve oynaması yeterli