Uzun süredir cs oynayamıyordum çünkü eskisi kadar FPS alamıyordum. Oyun oynanmaz haldeydi. YouTube da rastladığım bir videodaki talimatları yapınca oyun düzeldi. (W10 kullanıyorsan bunu dene diğerlerinde var mı bilmiyorum bu özellik bilgisayarın düşük FPS vermesine neden oluyormuş) bilgisayarındaki steamin dosya konumuna aç ve oradan steamapps/common ' u takip ederek oradan cs nin klasörünü bul. İçindeki cs uygulamasına sağ tıkla ve özelliklere gir. Oradaki uyumluluk kısmında bulunan ekran iyileştirmeleri bilmem eşini devre dışı bırak a tik at ardından oyunu MASAUSTUNDEKI KISAYOLDAN aç yoksa o klasordeki cs uygulamasından açarsan valve anti hile seni hile mi ne sanıyor bu yüzden online oynayamıyorsun. Eğer w10 kullanıyorsan çok Bi fikrim yok ama çözünürlüklü değiştirmeyi deneyebilirsin.
Ayrıca cs bilgisayarındaki kötü ama az batarya harcayan r5 graphics'i kullanıyor olabilir. Oyunu açmadan önce güç seçenekleri kısmından yüksek performansı devreye sokarak az batarya kullanıp az performans gostermesini sağlamak yerine fazla batarya harcayan ama guclu ekran kartını devreye sokmasın saglayabilirsin