K KayraBerk Decapat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 236 4 Ocak 2021 #41 BenRott dedi: Hocam zor değil monitörsüz zaten AMD VSR ve NVIDIA DSR ile ekran karti Max çözünürlüğüne geçebiliyorsun söyleyeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Knk 3000 TL ye PC ultra gga açsın o derecd
BenRott dedi: Hocam zor değil monitörsüz zaten AMD VSR ve NVIDIA DSR ile ekran karti Max çözünürlüğüne geçebiliyorsun söyleyeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Knk 3000 TL ye PC ultra gga açsın o derecd
Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 4 Ocak 2021 #42 Acaba bilgisayarı satabilecek mi onu düşünüp sistem toplasaydık?
YusufBerke75 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #43 Argos99 dedi: Acaba bilgisayarı satabilecek mi onu düşünüp sistem toplasaydık? Genişletmek için tıkla... PC'yi satmamaya kara verdim mesajıda yeni gördüm yazayım dedim masaüstü alamam evde bir tane bulunmaktadır koyacak terim yok mecbur laptop o da bir araştırma sonucu alamayacağım için vazgeçtim.
Argos99 dedi: Acaba bilgisayarı satabilecek mi onu düşünüp sistem toplasaydık? Genişletmek için tıkla... PC'yi satmamaya kara verdim mesajıda yeni gördüm yazayım dedim masaüstü alamam evde bir tane bulunmaktadır koyacak terim yok mecbur laptop o da bir araştırma sonucu alamayacağım için vazgeçtim.