İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 18 Mart 2023 #11 480164 dedi: Tüm detayları, efektleri falan kapatınca mı? Yoksa bazılarını mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini kapattımtü gereken ayarları yaptım gerekirse çözünürlük düşürttüm ancak aynıdı sonuç. ChaosBoost dedi: Oyunu iyileştiren modlar. Hepsini kur. Sonra teşekkür edersin. Genişletmek için tıkla... nasıl kurarım peki yardımcı olurmusunuz ChaosBoost dedi: Oyunu iyileştiren modlar. Hepsini kur. Sonra teşekkür edersin. Genişletmek için tıkla... Nasil kurarim peki. İlhan TC dedi: Hepsini kapattımtü gereken ayarları yaptım gerekirse çözünürlük düşürttüm ancak aynıdı sonuç. Nasıl kurarım peki yardımcı olur musunuz? Nasil kurarim peki. Genişletmek için tıkla... YouTube'da izledim hepsi yabanci hiç anlamadim. Son düzenleme: 18 Mart 2023
480164 dedi: Tüm detayları, efektleri falan kapatınca mı? Yoksa bazılarını mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini kapattımtü gereken ayarları yaptım gerekirse çözünürlük düşürttüm ancak aynıdı sonuç. ChaosBoost dedi: Oyunu iyileştiren modlar. Hepsini kur. Sonra teşekkür edersin. Genişletmek için tıkla... nasıl kurarım peki yardımcı olurmusunuz ChaosBoost dedi: Oyunu iyileştiren modlar. Hepsini kur. Sonra teşekkür edersin. Genişletmek için tıkla... Nasil kurarim peki. İlhan TC dedi: Hepsini kapattımtü gereken ayarları yaptım gerekirse çözünürlük düşürttüm ancak aynıdı sonuç. Nasıl kurarım peki yardımcı olur musunuz? Nasil kurarim peki. Genişletmek için tıkla... YouTube'da izledim hepsi yabanci hiç anlamadim.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önce bu şekilde sadece Sodiumm kur. Sonrasında diğer dediğim modları "Fabricapi" attığın klasöre at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önce bu şekilde sadece Sodiumm kur. Sonrasında diğer dediğim modları "Fabricapi" attığın klasöre at.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 18 Mart 2023 #13 ChaosBoost dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önce bu şekilde sadece sodiumm kur. Sonrasında diğer dediğim modları "fabricapi" attığın klasöre at. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler.
ChaosBoost dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önce bu şekilde sadece sodiumm kur. Sonrasında diğer dediğim modları "fabricapi" attığın klasöre at. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler.