A9-9425 sisteme Windows 8.1 kurulur mu?

MacroPhone

Centipat
Daha fazla  
  • İşlemci: AMD A9-9425
  • Ekran Kartı: Radeon 520 2 GB
  • Depolama: Samsung SSD 870 EVO
  • Bellek: 8 GB + 4 GB 2666MHz

İşlemci Windows 10'da rahat vermediği için Windows 8.1'e geçmek istiyorum. Fakat biliyorsunuz ki Windows 8.1'de driver meselesi biraz sıkıntılı bu sistemle Windows 8.1'e geçersem bir sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İşlemci: AMD A9-9425
  • Ekran kartı: Radeon 520 2 GB.
  • Depolama: Samsung SSD 870 EVO.
  • Bellek: 8 GB + 4 GB 2666MHz.

İşlemci Windows 10'da rahat vermediği için Windows 8.1'e geçmek istiyorum. Fakat biliyorsunuz ki Windows 8.1'de driver meselesi biraz sıkıntılı bu sistemle Windows 8.1'e geçersem bir sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Windows 10 olabilir AMD Windows 8.1'e destegi kesti.

Kurulur Windows 8.1 tavsiye ederim kendisi çok kullandığım işletim sistemidir fakat 1 yıl sonra desteği bitecek.

Aslında işlemci kullanımı olmasa zaten Windows 10 kullanacağım ama internet tarayıcısında 2 sekme açtığımda bile işlemci kullanımı %70'lere çıkıyor bildiğiniz alternatif bir çözüm yolu var mı?

Kurulur Windows 8.1 tavsiye ederim kendisi çok kullandığım işletim sistemidir fakat 1 yıl sonra desteği bitecek.

Tavsiye etmem çünkü AMD Windows 8.1 desteğini kesti.
Aslında işlemci kullanımı olmasa zaten Windows 10 kullanacağım ama internet tarayıcısında 2 sekme açtığımda bile işlemci kullanımı %70'lere çıkıyor bildiğiniz alternatif bir çözüm yolu var mı?

Bir şey deneyebilirim.

Onları zaten 2 gün önce format attığımda kapatmıştım, onun dışında Xtreme Lite OS kullanıyorum ona rağmen böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı