Enes_5 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Merhaba Epic Games yaz indirimin de The Walking Dead: The Telltale Definitive Series'i almayı düşünüyorum bilgisayarım kaldırır mı? İşlemci: AMD A9 9425. Ekran Kartı: AMD R5 Graphics.
Merhaba Epic Games yaz indirimin de The Walking Dead: The Telltale Definitive Series'i almayı düşünüyorum bilgisayarım kaldırır mı? İşlemci: AMD A9 9425. Ekran Kartı: AMD R5 Graphics.
Çözüm Enes_5 25 Temmuz 2023 rivenays dedi: RAM'in kaç? Ekran kartı kaç GB ve ekran kartı modeli nedir DxDiag'dan fotoğraf atabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... RAM'im 4 GB. Satın aldım.
rivenays dedi: RAM'in kaç? Ekran kartı kaç GB ve ekran kartı modeli nedir DxDiag'dan fotoğraf atabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... RAM'im 4 GB. Satın aldım.
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Enes_5 dedi: Merhaba Epic Games yaz indirimin de The Walking Dead: The Telltale Definitive Series'i almayı düşünüyorum bilgisayarım kaldırır mı? İşlemci: AMD A9 9425. Ekran kartı: AMD R5 Graphics. Eki Görüntüle 1875754 Genişletmek için tıkla... RAM'in kaç? Ekran kartı kaç GB ve ekran kartı modeli nedir DxDiag'dan fotoğraf atabilirsen yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
Enes_5 dedi: Merhaba Epic Games yaz indirimin de The Walking Dead: The Telltale Definitive Series'i almayı düşünüyorum bilgisayarım kaldırır mı? İşlemci: AMD A9 9425. Ekran kartı: AMD R5 Graphics. Eki Görüntüle 1875754 Genişletmek için tıkla... RAM'in kaç? Ekran kartı kaç GB ve ekran kartı modeli nedir DxDiag'dan fotoğraf atabilirsen yardımcı olabilirim.
KS KS Enes_5 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 rivenays dedi: RAM'in kaç? Ekran kartı kaç GB ve ekran kartı modeli nedir DxDiag'dan fotoğraf atabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... RAM'im 4 GB. Satın aldım. Son düzenleme: 26 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
rivenays dedi: RAM'in kaç? Ekran kartı kaç GB ve ekran kartı modeli nedir DxDiag'dan fotoğraf atabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... RAM'im 4 GB. Satın aldım.