A9 Pro vs A9 Plus

Bütçe
1900-2600

Vero

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Şu an kullandığım sistemde (i7 8750H) 8K Hz polling rate’i tam verimli kullanamayacağımı düşünüyorum. Bu yüzden ATK Dragonfly A9 Pro ile A9 Plus arasında kaldım.

Bildigim kadarıyla en büyük fark polling rate (8K vs 1K), fakat onun dışında kullanımda hissedilecek ciddi bir performans farkı var mı? Sensör, gecikme, genel deneyim gibi konularda Pro modeli, 8K’yı kullanamasam bile yine de Plus’a göre anlamlı bir avantaj sağlar mı?

Bu şartlarda sizce Pro’ya ekstra para vermek mantıklı mı yoksa A9 Plus daha mı mantıklı tercih olur?

Görüşlerinizi merak ediyorum, teşekkürler.

A9 Pro yerine Darmoshark M3 Pro bakabilirsiniz A9 Plus yerine de Dareu A950GM bakın A9 serisi gereksiz pahalı şu an.,

dareu m3 pro

A9 Pro yerine Darmoshark M3 Pro bakabilirsiniz A9 Plus yerine de Dareu A950GM bakın A9 serisi gereksiz pahalı şu an.,

dareu m3 pro
Pahalı olması çokta önemli değil, A9 da malzeme kalitesi vs. daha iyiyse veya M3'te kronik bir sorun var mı tam bilmiyorum, biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Pahalı olması çok da önemli değil, A9 da malzeme kalitesi vs. daha iyiyse veya M3'te kronik bir sorun var mı tam bilmiyorum, biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Pahalı olması çok önemli değilse M3 Pro alın hocam kronik bir sorunu yok bildiğim kadarıyla gayet iyi bir mouse.

Pahalı olması çok önemli değilse M3 Pro alın hocam kronik bir sorunu yok bildiğim kadarıyla gayet iyi bir mouse.
M3 Pro Max nasıldır peki, A9 Pro'dan bile 100 TL daha ucuz imiş, o daha iyi bir seçim olmaz mı?

Son düzenleme:
M3 Pro Max nasıldır peki, A9 Pro'dan bile 100 TL daha ucuz imiş, o daha iyi bir seçim olmaz mı?

Flagship mouse bütceniz sınırları içerisindeyse güzel daha uzun ömürlü bir tercih olur yanında da 8KHz dongle alırsınız. Bütcenizi zorlamak istemezseniz düz M3 Pro da güzel bir tercih bir fark hissedeceğinizi sanmıyorum.

Teşekkürler yardımınız için, şuanlık Pro Max modeli alacağım sanırım, ileride sistemimi yenilediğim zamanda 8K'lık dongle'ı da alırım, uzun vadeli yatırım gibi düşündüm. İyi bayramlar.

Rica ederim kesinlikle uzun vadeli bir yatırım iyi bayramlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…