Recovery A9+ tablete TWRP kurduktan sonra sisteme girmiyor

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Selamlar dostlar SM-X210 Samsung Galaxy Tab A9+ TWRP yükleme işleminden sonra normal sisteme girmemeye başladı. Releases · gta9p/custom_recovery_tree_samsung_gta9p Buradan bulduğum TWRP'yi yükledim ama artık ne TWRP çalışıyor ne de normal sistem. TWRP'ye girince herhangi bir tuşa tıklıyorum ve tuşa dokunulmuş gibi tuş rengi soluklaşıyor ama menü açılmıyor. Ayrıca kapatıp açınca gelen sürgü de çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin tabletin SM210X Wi-Fi olmadığından emin misiniz?

Ayrıca verdiğiniz link custom bir çalışmaz. TeamWin bunu desteklemez bence. XDA üzerinden başka bir recovery bulalım size.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin tabletin sm210x wifi olmadığından emin misiniz
SM-X210 olduğundan eminim ama WİFİ olup olmadığını bilmiyorum. Garanti belgesi gibi birşeyde yazıyorsa hemein bir bakayım. Ayrıca evet başka bir recovery daha iyi olabilir

SM-X210 olduğundan eminim ama WİFİ olup olmadığını bilmiyorum. Garanti belgesi gibi birşeyde yazıyorsa hemein bir bakayım. Ayrıca evet başka bir recovery daha iyi olabilir
Düzenleme: Hocam WİFİ falan yazmıyor ama kullanım kılavuzunda mobil internet cihazı yazıyor wifi modeli herhalde

Cihazda SIM kart yuvası var mı? Eğer yoksa Wi-Fi sürümüdür.
Bunu da deneyebilirsin:

Attığınız link zaten benim yüklediğim twrp ye yönlediriyor. Bende burdan kurdum zaten

Hayır sim kart yok ama harici depolama kısmı var

Bu recovery konu sahibinin deneyip çalışmayan recovery bende attım bunu yanlışlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…