AAA oyun önerisi

Spikexz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Nvidia RTX 4050 Mobile
İşlemci
AMD Ryzen 7 7735HS
Herkese iyi sosyaller yaklaşık 1.5 yıl önce yeni bir laptop aldım ve küçüklüğümden beri oynayamadığım neredeyse çoğu oyunu oynadım. Bunlar genellikle döneminin veya şuanın AAA oyunları idi. Tema olarak aksiyon, macera, açık dünya(özellikle), FPS türü hikaye vb. oyunlar oldu şu anda ise kendi zevklerime uygun oynayacak AAA oyun bulamıyorum. Ya açıyorum 1 saate sıkılıp siliyorum ya da optimizasyon sorunları yüzünden anlık shutter takılmalar falan yaşıyorum. Birkaç oyun tavsiyesine ihtiyacım var.

En sevdiğim oyun sıralaması.

1. Red Dead Redemption 2
2. GTA 4
3. God of War.
4. Minecraft.
5. GTA 5
6. Cyberpunk 2077.
7. God of War: Ragnarok.
8. GTA Trilogy.
9. Ghost of Tsushima.
10. CoD Modern Warfare trilogy.

Bunlar en sevdiklerim RPG ve souls like türünden nefret ediyorum ve aşırı sıkıcı buluyorum. Bir ara Witcher 3'e başladım 1 saat oynayıp kapattım. Cyberpunk 2077 ise aksiyonu ile içine çekti çok RPG kısmı beni sıkmadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Far Cry serisi, Watch Dogs serisi, Silent Hill 2 Remake, metro serisi, Spider-Man serisi, Assassin's Creed serisi, Dying Light serisi, Mafia 2, Uncharted serisi.

Bu arada yaşadığınız optimizasyon, stutter sorunu çoğu zaman oyunu 2 GPU ile çalıştırdığınız için yaşanıyor. Maalesef MUX switch olmayan laptoplar için tek çözüm harici monitöre bağlamak(harici GPU olan çıkışa)

Son düzenleme:
Far Cry serisi, Watch Dogs serisi, Silent Hill 2 Remake, metro serisi, Spider-Man serisi, Assassin's Creed serisi, Dying Light serisi, Mafia 2, Uncharted serisi.

Bu arada yaşadığınız optimizasyon, stutter sorunu çoğu zaman oyunu 2 GPU ile çalıştırdığınız için yaşanıyor. Maalesef MUX switch olmayan laptoplar için tek çözüm harici monitöre bağlamak(harici GPU olan çıkışa)

MUX var hocam VRAM 6 olduğu için düzgün optimize etmedikleri oyunlarda VRAM şişiyor mesela GoW Ragnarok'un Low textureunda bile yer yer VRAM 5900 mblere dayanıyor nasıl olsa DLSS var diye düzgün optimizasyondan kaçıyorlar oyun geliştiricileri GTA 5'e bak her sistemde aynı FPS'i veriyor en kötü PC bile açıyor en iyiside açıyor adamlar yapmış zamanında. Şimdi günümüzde bir oyun çıksa çıktığı gibi optimizasyon sorunları ile gündeme geliyor Stalker 2 mesela.

MUX var hocam VRAM 6 olduğu için düzgün optimize etmedikleri oyunlarda VRAM şişiyor mesela GoW Ragnarok'un Low textureunda bile yer yer VRAM 5900 mblere dayanıyor nasıl olsa DLSS var diye düzgün optimizasyondan kaçıyorlar oyun geliştiricileri GTA 5'e bak her sistemde aynı FPS'i veriyor en kötü PC bile açıyor en iyiside açıyor adamlar yapmış zamanında. Şimdi günümüzde bir oyun çıksa çıktığı gibi optimizasyon sorunları ile gündeme geliyor Stalker 2 mesela.

MUX var ise kesinlikle aktif edin dahili GPU kapansın. Bir nebze daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı