denizbaranseker0
Decipat
Daha fazla
2. Oyun'un hikayesi hakkında beklentinizi fazla tutun. Bu, o bildiğiniz hikayeler gibi olmayacak. Bambaşka bir deneyim.Fazla ön yargı. Oyunu çok övdüler eğer bu kadar övmeselerdi hikayeyi bir tık daha sevebilirdim ama hikaye klişe. Joel karakter olarak güzel ama. Oynanış üzerine de söylemelik bir şey yok taş gibi.
Oynanış bakımından da harika bir oyun.God Of War Ragnarok ve The Last Of Us Part 2 al. İkisi de geçirdiğim uzun saatlerin sonunda beni çok eğlendirmeyi başardılar.
2. Oyun'un hikayesi hakkında beklentinizi fazla tutun. Bu, o bildiğiniz hikayeler gibi olmayacak. Bambaşka bir deneyim.
2. Oyun'un hikayesi hakkında beklentinizi fazla tutun. Bu, o bildiğiniz hikayeler gibi olmayacak. Bambaşka bir deneyim.
Eğer harry poter serisini beğeniyorsanız hogwart legacy.
TLOU 2 aldım hocam aradan çıkarttım, başka farklı bir oyun almadım daha sonrasında.God Of War Ragnarok ve The Last Of Us Part 2 al. İkisi de geçirdiğim uzun saatlerin sonunda beni çok eğlendirmeyi başardılar.
TLOU 2 güzeldir. Özellikle spoilersız girmek nimettir. Bana nasip olmadı, çıktığında iyi oyunlar dilerim. Onun yanında GoW: Ragnarok'a bakmanı tavsiye ederim.Harry poter evrenine hiç hakim olmadığım için onu es geçtim hocam.
TLOU 2 aldım hocam aradan çıkarttım, başka farklı bir oyun almadım daha sonrasında.
13 Mart'ta indirimler varmış, onu bekleyeceğim.
TLOU 2 güzeldir. Özellikle spoilersız girmek nimettir. Bana nasip olmadı, çıktığında iyi oyunlar dilerim. Onun yanında GoW: Ragnarok'a bakmanı tavsiye ederim.
Oyun sektöründe şimdilik Last of us gibi bir oyun yok, yani fazla klişe olduğunu sanmıyorum. Zombi teması klasik işlenmemiş, klasik işlenseydi belki katılabilirdim. RDR 2'ye başlamadan önce ben de aynı sizin gibi ordan burdan övüldüğünü duyuyordum, oynadığımda gerçekten övgüleri hakettiğini anladım.Fazla ön yargı. Oyunu çok övdüler eğer bu kadar övmeselerdi hikayeyi bir tık daha sevebilirdim ama hikaye klişe. Joel karakter olarak güzel ama. Oynanış üzerine de söylemelik bir şey yok taş gibi.
2 adet AAA oyun satın almayı düşünüyorum sahip olmadığım, hangisini ya da hangilerini tavsiye edersiniz?
Tür hiç fark etmez, sıkmasın yeter.
Star Wars Outlaws.
Lies of P. Souls olarak sadece Elden Ring oynadım adamakıllı.
Starfield. Defalarca almak istememe rağmen bir türlü nasip olmayan oyun.
God of War: Ragnarok.
S.T.A.L.K.E.R.. 2
Ghost of Tsushima.
Marvel's Spider-Man 2.
Kingdom Come: Deliverance 2. İlk oyunda zorlanmıştım.
TLOU 2 ön sipariş.
Liste dışı öneri varsa o da olabilir.
Oyun sektöründe şimdilik Last of Us gibi bir oyun yok, yani fazla klişe olduğunu sanmıyorum. Zombi teması klasik işlenmemiş, klasik işlenseydi belki katılabilirdim. RDR 2'ye başlamadan önce ben de aynı sizin gibi oradan buradan övüldüğünü duyuyordum, oynadığımda gerçekten övgüleri hakettiğini anladım.
Gerek hikaye, gerek oynanış, gerek dublajı olsun hayran kaldığım bir yapım.Oyun sektöründe şimdilik Last of us gibi bir oyun yok, yani fazla klişe olduğunu sanmıyorum. Zombi teması klasik işlenmemiş, klasik işlenseydi belki katılabilirdim. RDR 2'ye başlamadan önce ben de aynı sizin gibi ordan burdan övüldüğünü duyuyordum, oynadığımda gerçekten övgüleri hakettiğini anladım.
Hikayeyi bilemiyorum daha iyi nasıl işlenebilirdi ama doğrudur.Zombi teması olarak linear çok fazla oyun yok ama hikaye olarak daha iyi işlenmiş oyunlar var. Oynanış olarak Last of Us bir numara diyebilirim ama.
Evet dublajı güzel. Yabancıların genel yapımlarını deneyimlediğimde altyazı kullanırım. Ancak last of us'ın dublajı gerçekten hoş.Gerek hikaye, gerek oynanış, gerek dublajı olsun hayran kaldığım bir yapım.