RDR2, Cyberpunk, Detroit, Witcher 3, Metro Serisi, Kingdom Come: Deliverance 1-2. Liste uzatılabilir, hangilerini oynayıp oynamadığını belirtirsen daha iyi olur.
Oyunun gömülme sebebi beklentinin çok yüksek olmasıydı. Bu beklentileri karşılamasa dahi hikayesi, görevleri, alt metni muazzam bir oyun, oynanmalı.Cyberpunk gerçekten bu saydığınız diğer oyunlarla aynı listeye girebilecek bir oyun mu? Oyun hakkında bir gram bilgim yok sadece ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum bayağı gömülüyordu.
Oyunun gömülme sebebi beklentinin çok yüksek olmasıydı. Bu beklentileri karşılamasa dahi hikayesi, görevleri, alt metni muazzam bir oyun, oynanmalı.
Rica ederim, iyi oyunlar.Alıyorum madem deneyelim bakalım, teşekkür ederim öneriniz için.
Rica ederim, iyi oyunlar.
Hocam spoiler yemiş olsanız da görevler yapılmaya değer her türlü oynanır. Phantom Liberty ise ana oyundan daha keyifli, 15 dolar sizi zorlamayacaksa mutlaka alıp oynanmalı.Az önce forumda dolanırken bir tane kafasız yüzünden spoiler yedim ve oyunun sonunda V'ye ne olduğunu öğrendim. Oyun deneyimimi çok etkiler mi?
Bir de 15 Dolarlık bir DLC mevcut, çoğu kişi alın demiş bu DLC bu fiyata değer mi? Yorumunuzu merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.