AAA oyunları video çekmek mantıklı mı?

Makaleler
15
Metro hastasıyım. Şu an kanalımda R6S ve GTA 5 Online çekiyorum. İşte işlemci değiştirdim vs. derken offline oyunlara da başlamak istiyorum daha fazlasına. Aklımda RDR 2 ve Metro serisi var. Sizce çekip atsam nasıl olur? İzlenmeyecek biliyorum ama güzel bir günlük ya da anı olabilir. Ayrıca mesela Metro Exodus'a başladım. 1 saat oynadım ama sanki boşa oynamış gibi hissediyorum video çekmediğim için. Siz olsanız izlemesiniz biliyorum Yani emeklerime değmeyecek ama yapsam mı bilemedim.

Bu arada facecam açayım mı? Daha samimi olabilir.

Hocam ben de eskiden oyun oynarken video çekiyordum ama yayınlamıyordum. Güzel bir anı oluyor kesinlikle yapmalısın bir hevesin varsa belki de bir yerlere gelirsin.
Kanal ismi verir misin destek verelim.
Facecam açarsan daha samimi olur.

Facecam aç bence bide valo ve böyle daha basit parti oyunları çekersen daha çok izlenir

Evet destek oluruz

Yukselirsen ilk takipçileri dik diye hava atarız

YouTube'a video çekmememe rağmen 20 GB'a yakın videolar klasörüm var. Neredeyse her oynadığım oyunu çekiyorum bazen önemli sahnelere tepkilerimi falan izlemek için açıyorum izliyorum eğlenceli oluyor. İzlenmese bile atarsan anı defterin gibi olur YouTube hesabın. Güzel olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…