theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 2 Mayıs 2021 #1 Bunlar nedir? Hash falan yazıyor, Mining virüsü olabilir mi? Ekran kartım boşta kendini %0-%1 arası kullanıyor.
Bunlar nedir? Hash falan yazıyor, Mining virüsü olabilir mi? Ekran kartım boşta kendini %0-%1 arası kullanıyor.
Çözüm Recep Baltaş 12 Nisan 2023 AAC, ASUS Armoury Crate oluyor. DRAM ise sistemdeki RAM'iniz. HAL ise Hardware Abstraction Layer'ın kısatlması. Türkçesi donanım ayırma katmanı. Özetle bu işlem ASUS Armoury Crate'in bir parçası ve amacı RAM'lerin RGB aydınlatmasını kontrol etmek.
AAC, ASUS Armoury Crate oluyor. DRAM ise sistemdeki RAM'iniz. HAL ise Hardware Abstraction Layer'ın kısatlması. Türkçesi donanım ayırma katmanı. Özetle bu işlem ASUS Armoury Crate'in bir parçası ve amacı RAM'lerin RGB aydınlatmasını kontrol etmek.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #11 AAC, ASUS Armoury Crate oluyor. DRAM ise sistemdeki RAM'iniz. HAL ise Hardware Abstraction Layer'ın kısatlması. Türkçesi donanım ayırma katmanı. Özetle bu işlem ASUS Armoury Crate'in bir parçası ve amacı RAM'lerin RGB aydınlatmasını kontrol etmek. Artı 0 Eksi Çözüm
AAC, ASUS Armoury Crate oluyor. DRAM ise sistemdeki RAM'iniz. HAL ise Hardware Abstraction Layer'ın kısatlması. Türkçesi donanım ayırma katmanı. Özetle bu işlem ASUS Armoury Crate'in bir parçası ve amacı RAM'lerin RGB aydınlatmasını kontrol etmek.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.715 Makaleler 13 Çözümler 16 12 Nisan 2023 #12 DellaPesco dedi: SSD'niz var ise onun DRAM'idir. Virüs değil yani. Eki Görüntüle 1737271 Genişletmek için tıkla... Evet Kingston KC2500 var fakat DRAM yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
DellaPesco dedi: SSD'niz var ise onun DRAM'idir. Virüs değil yani. Eki Görüntüle 1737271 Genişletmek için tıkla... Evet Kingston KC2500 var fakat DRAM yok diye biliyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Nisan 2023 #13 Attacksaw dedi: Evet Kingston KC2500 var fakat DRAM yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten olayın SSD DRAM’iyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Evet Kingston KC2500 var fakat DRAM yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten olayın SSD DRAM’iyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.715 Makaleler 13 Çözümler 16 13 Nisan 2023 #14 Recep Baltaş dedi: Zaten olayın SSD DRAM’iyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Sayenizde aydınlandık Recep bey teşekkürler. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Zaten olayın SSD DRAM’iyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Sayenizde aydınlandık Recep bey teşekkürler.