Nasıl durdursun? Tutuştur nerf yiyor, Aatrox %25 can çalma buffı alıyor. Aatrox'un hala %50 kazanma oranı var Kore Master+ eloda. Bu kadar düşük olma sebebi şu an Aatrox'u yenen şampiyonlar metada zaten bir iki yama önce %53 kazanma oranı ile Top şampiyonları arasındaki en yüksek kazanma oranına çıktı. İki yama sonra Sylas falan nerf yiyince tekrar çıkar kazanma oranı.Tutuştur durduramıyor diyorum, sen bunu diyorsun.
Win Rate, öteki şampiyonlar ile arasındaki Lead Diff, seçilme oranı, banlanma oranı ve geri dönüş oranlarını toplayıp ortalama bir puan veriliyor. O puan aralarındaki gruplara yerleştiriliyor. Mesela Aatrox Kore Master+ eloda %50 kazanma oranına sahip ama S+, Rengar ise %54 kazanma oranı ile S+ fakat Aatrox Rengar'a oranla %10 daha çok seçiliyor, bu da Aatrox'un puanını arttırıyor. Eğer bu değerler toplanmazsa zaten en iyi şampiyon Aurelion vs. diyebiliriz çünkü az oynandığı için diğerlerinden daha avantajlı olur.S tier i kim belirliyor.
Tutuştur durduramıyor diyorum, sen bunu diyorsun.
Mordekaiser S tier şuan.%51.4 wr i var.Nasıl durdursun? Tutuştur nerf yiyor, Aatrox %25 can çalma buffı alıyor. Aatrox'un hala %50 kazanma oranı var Kore Master+ eloda. Bu kadar düşük olma sebebi şu an Aatrox'u yenen şampiyonlar metada zaten bir iki yama önce %53 kazanma oranı ile Top şampiyonları arasındaki en yüksek kazanma oranına çıktı. İki yama sonra Sylas falan nerf yiyince tekrar çıkar kazanma oranı.
4 yama önce %54 kazanma oranı olan Mordekaiser şu an %49 kazanma oranına sahip. Mordekaiser'in C seviyede olduğu bir yamada Aatrox'un hala S+ olması olayı zaten özetliyor.
Win Rate, öteki şampiyonlar ile arasındaki Lead Diff, seçilme oranı, banlanma oranı ve geri dönüş oranlarını toplayıp ortalama bir puan veriliyor. O puan aralarındaki gruplara yerleştiriliyor. Mesela Aatrox Kore Master+ eloda %50 kazanma oranına sahip ama S+, Rengar ise %54 kazanma oranı ile S+ fakat Aatrox Rengar'a oranla %10 daha çok seçiliyor, bu da Aatrox'un puanını arttırıyor. Eğer bu değerler toplanmazsa zaten en iyi şampiyon Aurelion vs. diyebiliriz çünkü az oynandığı için diğerlerinden daha avantajlı olur.
Aga Aatrox nasıl S tier karakter anlamıyorum.Aatroxun hasar potansiyeli yok bu yüzden kaniçen almıyorlar artık onun yerine kararma alıyorlar hasar vursun diye.Oyunda çok mobil karakterler var skill tutturmak zor bu karakter nasıl S tier?
Mordekaiser S tier şuan.%51.4 wr i var.
Kaniçen zayıflatıldı, kararma güçlendirildi. Kararma hem zırh deşme veriyor hem hareket hızı (ihtişamlı pasifi), can çalması da var üstüne kalkan, daha ne bekliyordun?Aga Aatrox nasıl S tier karakter anlamıyorum.Aatroxun hasar potansiyeli yok bu yüzden kaniçen almıyorlar artık onun yerine kararma alıyorlar hasar vursun diye.
Şu cümleden sonra okumayı bıraktım.Aatrox'un hasar potansiyeli yok
Dostum hasar potansiyeli olmadığı için artık Aatroxa kaniçen yerine kararma alınıyor bilmiyor musunŞu cümleden sonra okumayı bıraktım.
Hayır mobalysticten plat ve üstü elolara baktım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.