B ByEmrez Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar. Aatrox'a prestij skın almak istiyorum, sizce hangisini almalıyım? Gönlüm kanlı aydan yana ama oyuna daha yeni gelip gittiği için uzun süre gelmeyecek ondan DRX kostümünü de bayağı hoş buluyorum. Sizce ne almalıyım?
Hepinize merhaba arkadaşlar. Aatrox'a prestij skın almak istiyorum, sizce hangisini almalıyım? Gönlüm kanlı aydan yana ama oyuna daha yeni gelip gittiği için uzun süre gelmeyecek ondan DRX kostümünü de bayağı hoş buluyorum. Sizce ne almalıyım?
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.960 Çözümler 14 Yer Midland 25 Temmuz 2025 #2 Hocam DRX ayrı bir güzel. Sırf 4 ay onun sade olanını oynamıştım. Prestiji bana göre daha ayrı bir güzel. Öneririm. Oynamaya devam ederdim normalde de, bıraktım oyunu.
Hocam DRX ayrı bir güzel. Sırf 4 ay onun sade olanını oynamıştım. Prestiji bana göre daha ayrı bir güzel. Öneririm. Oynamaya devam ederdim normalde de, bıraktım oyunu.