18 yaş doldurunca kullanmak için banka önerisi

aliosmncmnt

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 2 ay sonra 18 yaşımı dolduracağım. Malum, Papara'ya yaşananlardan dolayı şu an rahatlıkla para işlemlerimi yapamıyorum.

Sadece banka kartı alacağım, kredi kartından sakınıyorum. Fakat seçeceğim bankanın, banka kartı harcamalarına güzel kampanyalar sunmasını istiyorum.

Ziraat'ten kesin hesap açacağım. İkinci olarak kafamda İş Bankası, Akbank veya Yapı Kredi var. Yabancı sermayeli bankalardan da AB üyesi ülke merkezli bankaları tercih edebilirim.

İşlem ücretlerinin Papara'daki gibi ücretsiz olması da güzel bir faktör olur, ama benim için banka kartı kampanyaları (eğer varsa) daha ön planda.

Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz havalle, EFT ve Fast için Enpara. Gençlere yönelik kampanyalar için Maximum Genç, hem banka hem kredi kartı için var. Sürekli ve çok harcama için Akbank. Ama en iyisi sizin için maximum olur bence. Kampanyalara bu linkten ulaşabilirsiniz.

İş Bankası'na baktım bankamatik kartında çok sınırlı sayıda kampanya var ve işlevsiz. Akbank'ın kampanyaları nasıl? Bir de bu genç kartlar için öğrencilik şartı aranıyor. Ben hazırlık sınıfı okuduğum için daha liseyi bitirmedim, lise öğrenciliğinde de geçerli mi bu genç kartlar?

İş Bankası'na baktım bankamatik kartında çok sınırlı sayıda kampanya var ve işlevsiz. Akbank'ın kampanyaları nasıl? Bir de bu genç kartlar için öğrencilik şartı aranıyor. Ben hazırlık sınıfı okuduğum için daha liseyi bitirmedim, lise öğrenciliğinde de geçerli mi bu genç kartlar?

Evet geçerli. Kampanya olarak en iyi iki banka benim için garanti ve Akbank'tır onun dışındakiler çok kısıtlı şeyler sunuyor. Ayrıca 2 bankanın da davet et kazan sistemi var dilersen davet koduyla üye olup bonus veya chip para kazanabilirsin. Akbank'ta üniversiteli programına katılıp ekstra kampanya ve ücretsiz para transferi hakkı da elde etmen mümkün.

Evet geçerli. Kampanya olarak en iyi iki banka benim için garanti ve Akbank'tır onun dışındakiler çok kısıtlı şeyler sunuyor. Ayrıca 2 bankanın da davet et kazan sistemi var dilersen davet koduyla üye olup bonus veya chip para kazanabilirsin. Akbank'ta üniversiteli programına katılıp ekstra kampanya ve ücretsiz para transferi hakkı da elde etmen mümkün.

Şimdi genç programlarını inceledim, Akbank üniversitesi öğrencisi şartı arıyor.

Garanti Bankası üniversite öğrencisi şartı aramıyor, İş Bankası'na da baktım onun genç programına emin olamadım.

Garanti Bankası davet koduyla iki tarafa da 1000 TL puan veriyor.

İş Bankası davet koduyla iki tarafa da 500 TL puan veriyor. Ayrıca müşteri olup herhangi bir fatura ödeme talimatı verilirse 300 TL puan veriyor (kredi kartı şartı yok)

Kamu bankası olarak da Ziraat Bankası mobilden müşteri olanlara kredi kartı dahil hiçbir kartta yıllık aidat yansıtmıyor, ziraat hesapları arası havalelerde işlem ücreti yok, EFT/FAST işlem ücretleri %50 indirimli; havale/EFT/FAST ve günlük ATM para çekme limitleri %50 oranından yükseliyormuş.

Ziraat hesabı kesin açacağım, fakat İş Bankası ve Garanti Bankası arasında gidip geliyorum.

Ücretsiz havalle, EFT ve Fast için Enpara. Gençlere yönelik kampanyalar için Maximum Genç, hem banka hem kredi kartı için var. Sürekli ve çok harcama için Akbank. Ama en iyisi sizin için maximum olur bence. Kampanyalara bu linkten ulaşabilirsiniz.

Merhaba yarın İş Bankası'nda İlk İmza Hesabı açmaya gideceğim. Müşteri hizmetleri 18 olduğunuzda otomatik hesabınız vadesiz TL'ye döner, kartınız iptal oluyor sonra yeni kart başvurusu yapabilirsiniz dedi. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı